Rengeteg új Star Wars, Marvel, Pixar tartalom érkezik a következő években

2021 második felében érkezik a streaming szolgáltató új piacokra, ami között Kelet-Európa is szerepel, vagyis várhatóan Magyarországon is elérhető lesz az a rakás újdonság, amit most bejelentett a Disney+.

A bejelentésükből kiderült, hogy alig egy évvel az indulásuk után már 86,8 millió előfizetővel rendelkeznek, és hogy a tervezett Európai bővítés a Star szolgáltatással együtt érkezne, ami jellemzően a Hulu kínálatát csapja hozzá a Disney+ tartalmaihoz.

A Disney+ ontja magából az új műsorokat, a tervek szerint a következő években tíz-tíz Marvel- és Star Wars-sorozattal jelentkeznek, illetve tizenöt más élőszereplős és animációs, sorozat, valamint Pixar-sorozat is várható,  de tizenöt filmmel is készülnek.

A Star Wars univerzumból többek között Rangers of the New Republic, Obi-Wan Kenobi, Andor és The Bad Batch címmel várható sorozat.

A Marvel esetében I Am Groot, Loki, Ironheart, Hawkeye, Moon Knight, Armor Wars, She-Hulk és Secret Invasion sorozatokról esett szó.

A Toy Story Buzz Lightyear karaktere külön filmet kap, és jön a Moana-, Zootopia-, Verdák- és Fel!- sorozat is, utóbbi például a filmből ismert kutya, Doug főszereplésével. Sorozat készül az Alienből, és jönnek az újragondolt változatok az Egyik kopó, másik eb, a Három férfi és egy bébi filmekből, valamint a Kerge kacsákból készül majd sorozat.

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,330KedvelőTetszik
2,909KövetőKövetés
1,090FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés