Rengeteg új Star Wars, Marvel, Pixar tartalom érkezik a következő években

2021 második felében érkezik a streaming szolgáltató új piacokra, ami között Kelet-Európa is szerepel, vagyis várhatóan Magyarországon is elérhető lesz az a rakás újdonság, amit most bejelentett a Disney+.

A bejelentésükből kiderült, hogy alig egy évvel az indulásuk után már 86,8 millió előfizetővel rendelkeznek, és hogy a tervezett Európai bővítés a Star szolgáltatással együtt érkezne, ami jellemzően a Hulu kínálatát csapja hozzá a Disney+ tartalmaihoz.

Hirdetés

A Disney+ ontja magából az új műsorokat, a tervek szerint a következő években tíz-tíz Marvel- és Star Wars-sorozattal jelentkeznek, illetve tizenöt más élőszereplős és animációs, sorozat, valamint Pixar-sorozat is várható,  de tizenöt filmmel is készülnek.

A Star Wars univerzumból többek között Rangers of the New Republic, Obi-Wan Kenobi, Andor és The Bad Batch címmel várható sorozat.

A Marvel esetében I Am Groot, Loki, Ironheart, Hawkeye, Moon Knight, Armor Wars, She-Hulk és Secret Invasion sorozatokról esett szó.

A Toy Story Buzz Lightyear karaktere külön filmet kap, és jön a Moana-, Zootopia-, Verdák- és Fel!- sorozat is, utóbbi például a filmből ismert kutya, Doug főszereplésével. Sorozat készül az Alienből, és jönnek az újragondolt változatok az Egyik kopó, másik eb, a Három férfi és egy bébi filmekből, valamint a Kerge kacsákból készül majd sorozat.

Kommentek

Vedd meg KITT-et magától David Hasselhofftól!

Aki eleget fizet, annak házhoz is viszi az autót.
35,017KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
719FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Meghalt Phil Spector

A börtönben kapta el a koronavírus-fertőzést.

Segíts, hogy segíthessünk! – Jótékonysági kampány a zeneipari háttérmunkások megsegítésére

A befolyó bevételt a Fábián Juli Emlékalapítvány  gondozza és osztja szét a rászorulóknak.

A koncertek jövőjére veszélyes, hogy nem együttműködőek a résztvevők

A zenei események a legveszélyesebbek, a közönség pedig a legkevésbé együttműködő.

Egy világjárványnak is lehetnek jó oldalai

A cégek szerint például az, hogy ők léteznek és segítenek. Az egész vesztese a készpénz, az emberek vásárlási szokásai pedig örökre megváltoztak.

A sport jobb helyzetből indult a világjárvány alatt, mint a zene

Így is új dolgokkal kellett kísérletezni, de a szurkolók könnyebben elfogadták a változásokat.
Hirdetés