Hirdetés

Digitális zenei sikereket ismer el a WMMusic Distribution

WMMD Digitális Zenei Díj néven egy újonnan alapított elismerést nyerhetnek el azok a hazai produkciók, akik a zenei streaming területén értek el kiemelkedő sikereket az elmúlt évben.

Hirdetés

A WMMusic Distribution Kft. a repertoárjába tartozó mintegy négyezer független magyar előadó és zenekar dalai közül a legsikeresebb előadókat díjazza, objektív szempontok alapján, 4+1 kategóriában. Négyben mérhető adatokkal dolgoznak majd, a különdíjat pedig az év partnere kapja. A díj tulajdonképpen közönségdíjnak is tekinthető, hiszen a hallgatási adatok a közönség visszajelzését mutatják meg. A 2020-as nyerteseket március 18-án hirdetik ki a következő kategóriákban:

• A legsikeresebb dal és videó
• A legsikeresebb előadó
• A külföldön legsikeresebb hazai előadó
• A legtöbb YouTube-lájkot szerző előadó
• Különdíj – Az év partnere

“A díj jelképesen a közönség és a szakma hálája is, amiért az alkotók, zenészek és stábjuk töretlenül dolgoznak a zenei vérkeringés életben tartásán – legyen szó dalszerzésről, klipek készítéséről, zenéjük terjesztéséről vagy épp az online jelenlét egyéb szeleteiről” – írta közleményében a WMMD.

A digitális jelenlét fizikai díját Abonyi Alma tervezte, aki a négy alapkategória és a különdíj számára két egyedi, szimbolikus alkotást álmodott meg.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,839KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
743FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk