Hirdetés

Diákjeggyel a Szigetre

Jelentős kedvezménnyel juthatnak Sziget jegyhez a felsőoktatásban tanuló diákok idén. Az akció keretében a tanulók olyan csoportos (ottalvós illetve hazamenős) bérleteket vásárolhatnak, melynél a kedvezmény a csoport létszámától függ és akár 50%-kal olcsóbban is lehet hetijegyhez jutni. Az akcióval kapcsolatban Gerendai Károly, a Sziget főszervezője nyilatkozott:

Miért érezték fontosnak a Diákprogram létrehozását?

A Sziget ötletének megszületésekor is már úgy gondoltuk, hogy a tanuló ifjúság, a diákok jelentik a látogatók bázisát. Talán még sokan emlékeznek, hogy az első fesztivált még Diáksziget néven szerveztük. Az utóbbi években sajnos azt tapasztaltuk, hogy a diákság aránya csökken a látogatók között, ezért úgy döntöttünk, hogy a most bevezetett akcióval újra erősítjük a Sziget „Diáksziget” jellegét, hogy a Sziget ismét a diákság közösségformáló tere legyen. Másrészt sajnos kénytelenek vagyunk jegyárat emelni, miután mi is egyre drágábban tudjuk megvásárolni például a technikát, illetve a zenekarok ára is folyamatosan emelkednek. S bár még az európai fesztiválviszonylatban mindig olcsónak számítunk, úgy látjuk, hogy a hazai piacon ez egyre nehezebben megfizethető. S míg a középiskolás diákoknak inkább a szüleik finanszírozzák a szórakozásukat, a felsőoktatásban résztvevők már kevésbé számíthatnak az ősökre, de még állandó munkát sem tudnak nagyon vállalni, ezért találtuk ki számukra ezt a konstrukciót, amellyel nagyobb esélyt teremtünk számukra, hogy jegyhez jussanak.

Mit várnak a Diákprogramtól?

Szeretnénk, hogy a változatos programkínálat és a kedvező jegyárak konstellációja ismét vonzó nyaralási lehetőséget jelentsen a tanulók számára, így újra jelentős számban vegyenek részt a Szigeten.

Az eddigi visszajelzések alapján mennyire népszerű az akció a diákok körében? Sikeresnek értékelik az eddigi számok alapján?

Bár nem rég indult az akció, máris nagy az érdeklődés, tehát az eddig látott adatok alapján úgy tűnik sikeres ez a kezdeményezés. Végső értékelést természetesen a június végén záródó akció után tudunk mondani, és nagyon remélem, hogy akkor már azt is kijelenthetjük, hogy az akció jövőre is folytatódik.

Részletek: sziget.meex.hu

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
875FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló