Hirdetés

Diákjeggyel a Szigetre

Jelentős kedvezménnyel juthatnak Sziget jegyhez a felsőoktatásban tanuló diákok idén. Az akció keretében a tanulók olyan csoportos (ottalvós illetve hazamenős) bérleteket vásárolhatnak, melynél a kedvezmény a csoport létszámától függ és akár 50%-kal olcsóbban is lehet hetijegyhez jutni. Az akcióval kapcsolatban Gerendai Károly, a Sziget főszervezője nyilatkozott:

Miért érezték fontosnak a Diákprogram létrehozását?

A Sziget ötletének megszületésekor is már úgy gondoltuk, hogy a tanuló ifjúság, a diákok jelentik a látogatók bázisát. Talán még sokan emlékeznek, hogy az első fesztivált még Diáksziget néven szerveztük. Az utóbbi években sajnos azt tapasztaltuk, hogy a diákság aránya csökken a látogatók között, ezért úgy döntöttünk, hogy a most bevezetett akcióval újra erősítjük a Sziget „Diáksziget” jellegét, hogy a Sziget ismét a diákság közösségformáló tere legyen. Másrészt sajnos kénytelenek vagyunk jegyárat emelni, miután mi is egyre drágábban tudjuk megvásárolni például a technikát, illetve a zenekarok ára is folyamatosan emelkednek. S bár még az európai fesztiválviszonylatban mindig olcsónak számítunk, úgy látjuk, hogy a hazai piacon ez egyre nehezebben megfizethető. S míg a középiskolás diákoknak inkább a szüleik finanszírozzák a szórakozásukat, a felsőoktatásban résztvevők már kevésbé számíthatnak az ősökre, de még állandó munkát sem tudnak nagyon vállalni, ezért találtuk ki számukra ezt a konstrukciót, amellyel nagyobb esélyt teremtünk számukra, hogy jegyhez jussanak.

Mit várnak a Diákprogramtól?

Szeretnénk, hogy a változatos programkínálat és a kedvező jegyárak konstellációja ismét vonzó nyaralási lehetőséget jelentsen a tanulók számára, így újra jelentős számban vegyenek részt a Szigeten.

Az eddigi visszajelzések alapján mennyire népszerű az akció a diákok körében? Sikeresnek értékelik az eddigi számok alapján?

Bár nem rég indult az akció, máris nagy az érdeklődés, tehát az eddig látott adatok alapján úgy tűnik sikeres ez a kezdeményezés. Végső értékelést természetesen a június végén záródó akció után tudunk mondani, és nagyon remélem, hogy akkor már azt is kijelenthetjük, hogy az akció jövőre is folytatódik.

Részletek: sziget.meex.hu

Kommentek

Teljes bizonytalanságban tart, majd letaglóz – Ilyen volt a Tudhattad volna sorozat

Az HBO minisorozata tele van fordulatokkal, és végre egy olyan krimi, amiben a a legvégéig lehet találgatni, hogy ki tette. De nem biztos, hogy ez az előnyére válik.

Wanted Podcast #21 // Isten keze – Szily Lászlóval Maradonáról

Itt még csak az argentin zseni, minden idők egyik legnagyobb labdarúgójának hatvanadik születésnapja alkalmából ültek le beszélgetni.
35,017KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
709FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Veretes hard rock – P. Box-koncertalbum jön ki LP-n, itt egy dal róla

Most először jelenik meg koncertalbum a korai korszakból.

Tomboló gyerekek az YZZO új klipjében

Mindössze egyetlen dal jelent meg korábban az Yzzo-tól, de most itt a második, klippel együtt.

What’s Mine Is Mine – Premieren a The Anahit új dala

Dal a test és a lélek szabadságáról.

Az idő drog – Premieren a colorStar új videója

A colorStar tavaly megjelent új lemeze, a Time is The Drug címadó dala kapott ezúttal látványos szöveges videót.

Érzelmek és küzdelmek – Premieren Debby May bemutatkozó dala

Debby May bemutatkozó dala, a Tell me Vroom Vroom, egy többéves alkotófolyamat első gyümölcse.
Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló

A Spotifyon hamarosan kiderül, hogy melyik dal honnan nyúlta a témáit

Mesterséges intelligencia mondja majd meg, hogy nem is olyan egyedi az a dal, ahogyan azt a szerzője gondolta.

Nyerj karbonszálas hi-tech dobverőt a Techra Magyarország nyereményjátékában!

(x) Nemrég olvashattál a Lángolón a Techra karbonszálas dobverőkről. Most induló játékunkban meg is nyerhetsz egy párat közülük, ráadásul ingyen dobórát is kapsz a Subscribe dobosától.

Ilyen egy igazi pornós karácsonyi album a Pornhub szerint

A lemez nem hosszú, de lehet csak ennyi aláfestést szánnak annak, aminek a mesterei.

Teljes bizonytalanságban tart, majd letaglóz – Ilyen volt a Tudhattad volna sorozat

Az HBO minisorozata tele van fordulatokkal, és végre egy olyan krimi, amiben a a legvégéig lehet találgatni, hogy ki tette. De nem biztos, hogy ez az előnyére válik.

Egypéldányos hanglemezekre lehet licitálni karitatív célból

A Dióbél Kiadó felhívást tett közzé három megye zenei alkotóinak körében, hogy egypéldányos 7”-os lemezeken jelenjenek meg munkáik.