Démonok VHS-en – Streamszínház, avagy filmajánló a hétvégére

A szalagrestaurátort a 90-es évek szelleme fenyegeti, a házfelújítót a kistérségi keresztapa, az FBI-informátort pedig J. Edgar Hoover.

A 81-es számú archívum (Archive 81 – 2022 / horror / sorozat)

2022 – Dan a VHS nevezetű ősi adathordozó szakértője, aki egy narrátoros Túl a csúcson kalózkazettát is képes lenne összeollózni, miután a szalagot 1989-ben egy kölyökfoxi cincálta cafatjaira. 1994 – Melody, a szociológustanonc dokumentumfilmet készít a Visser-társasház lakóiról, valamint egy lányról, akinek eltűnésében a Hihetetlen-magazinnal kompatibilis erők is szerepet játszottak. Danre hárul a feladat, hogy hozza helyre és digitalizálja ez utóbbi felvételeket, de még a Forró rágógumi ötödik sem okozna hasonló gyötrelmeket neki, mint ez a felvétel. (Netflix)

Kojot (2017 / akciófilm / dráma)

Tűzkő egy eldugott település, ahol a Family Frost sem nagyon járőrözik. Itt áll az a düledező ház, melyet Bicsérdi Misi örökölt nagyapjától. Bár a település nem egy kulturális epicentrum, még az Apostol is elkerüli a helyi művházat. Misi úgy mégis úgy dönt, itt fog lecövekelni, és másodmagával nekiáll a ház felújításának. Csakhogy Tűzkő nagybirtokosa, Sztojka Pál egy svéd multinak passzolná el a völgyet, ahol a ház fekszik, Bicsérdi és culágerei pedig a legkevésbé sem tanúsítanak együttműködésre utaló magatartást.  (Netflix)

Júdás és a Fekete Messiás (Judas And The Black Messiah – 2021 / dráma)

William O’Neal FBI-informátor, aki beépül a Fekete Párducok illinois-i szervezetébe, hogy megfigyelje vezetőjüket, Fred Hamptont. Az adrenalinfüggő egykori tolvaj pedig határozottan élvezi azt a helyzetet, hogy pénz kap társai és kapcsolattartója manipulálásáért. Eközben Hamptonból egyre karakánabb politikus lesz, O’Neilnek pedig el kell döntenie, a Párducokat követi-e vagy J. Edgar Hoover utasításait. (HBO GO)

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés