Hirdetés

Deepest Eyes – Premieren a The Whatevers új klipje

A tatabányai panelházak közt megbúvó garázsok mélyéről származó, elsősorban angol nyelven alkotó indie grunge zenekar 2016-ban alakult. Első lemezük, az Aint’t it the same old sh#t, eh?! 2020-ban jelent meg, és az ezen szereplő Deepest Eyes című dalukhoz készült most egy klip. Sajnos a pandémiás helyzet kirobbanása éppen egybeesett a stúdiómunkálatok befejezésével, így a lemezbemutató is elmaradt, és mivel azóta már a következő lemezt is rögzítették, annak anyagával együtt szeretnék élőben is megmutatni a közönségnek a dalokat.

Hirdetés

„A 2020-as év számunkra tartogatott egyaránt jót és rosszat is. A rosszat nem szeretnénk hosszasan taglalni, mert mindenki egytől egyig érzi a saját bőrén, és remélhetőleg már hamar csak egy olyan anekdota lesz, mint a ’87-es tél. Viszont 2020-ban megjelent az első lemezünk, és még ebben az évben dobogón végeztünk a 25. Peron Music Tehetségkutató Fesztiválon. De ami a legmenőbb, hogy közel 400 pályázatból a legjobb 14 között Lovasi András minket is érdemesnek talált, és dolgozhattunk a legendás LA Gardens STUDIóBAN, ahol 3 nap alatt rögzítettük az új lemezünk anyagát. Ennek utómunkálatait Áldott Andris (Feed The Mogul) végzi, terveink szerint – ha ideális lesz a helyzet – még az ősszel meg is jelenik.”

A dalról és a klipről ezt mondja a zenekar:

„A Deepest Eyes az egyik kedvenc dalunk a lemezről, és arról a felismerésről próbál képet adni, hogy mennyire vékony a határ aközött, hogy még az álmaidat kergeted, vagy már menekülsz valami elől. A klipet Kaszonyi „Kasza” Tamás rendezte, vágta és operatőrködte. Bízunk benne, hogy mielőbb megszólalhat színpadon, közönség előtt is.”

A klip:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
803FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk