Hirdetés
Hirdetés

Deen Castronovo is bíróság előtt

deencastronovojune29mugshotbigger.jpg

Ezek a dobosok nem bírnak magukkal. Tegnap jött a hír az öreg Phil Rudd ítéletéről, erre most a Journey, meg amúgy Ozzy Osbourne és Geezer Butler korábbi dobosát is bíróság elé állítják súlyos testi sértésért, illetve szexuális kényszerítésért. Ejnyebejnye.

Castronovót június 14-én tartóztatták le először egy meg nem nevezett salemi nő sérelmére elkövetett súlyos testi sértésért és egyebekért. Másnap 20 000 dolláros óvadék ellenében távozhatott a börtönből, de a távoltartási végzés ellenére még aznap 35 alkalommal hívta fel telefonon a hölgyet, valamint 122 darab üzenetet is küldött neki. Az áldozat szerint egy korábbi találkozás alkalmával a dobos mintegy 14 alkalommal falhoz vágta őt, majd a haját húzta, és szexuális aktusra – szaknyelven coitus – kényszerítette.

Castronovót amúgy első letartóztatása alkalmával egyenesen kórházba kellett vinni, mert metamfetamin túladagolást állapítottak meg nála. Meg vagyunk lepve. A Journey turnéján most az ismert jazz- és stúdiómuzsikus, Omar Hakim játszik helyette. Mi meg inkább hallgassunk meg egy olyan számot, amit Castronovo a manapság méltatlanul kevesek által emlegetett G//Z/R projekt soraiban dobolt fel. Éneken közreműködik Burton C. Bell, basszusgitáron pedig Geezer Butler valami Black Sabbath nevű zenekarből.

Advertisement
39,009KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,860FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló