Hirdetés

Dee Dee Ramone sírjánál minden nap egy csapat punk kacsa bandázik

Minden nap egy kacsacsalád teszti tiszteletét Dee Dee Ramone sírjánál a Hollywood Forever Cemeteryben. Nem valami furcsa szellemjárásról vagy kisállatok temetőjéről van szó, hanem egy unatkozó pár nagyon furcsa, de egyben szórakoztató hóbortjáról.

Coyote Shivers színész és társa Pleasant Gehman öt kacsát kezdett el tanítgatni, ráadásul a világjárvány közepén. Nem szaltóra vagy pacsizni, hanem arra, hogyan lehetnek igazán punkok. Elmondásuk szerint abban az időszakban, mikor minden zárva volt, a strandok, a parkok az utcák sem jöhettek szóba, ők inkább valami nyugodt helyet kerestek, ahova nem járnak sokan. Így kimentek a temetőbe, hogy elmeneküljenek a negativitástól, friss levegőn legyenek, élvezzék a csendet és a városi vadvilágot a kacsákkal, macskákkal, galambokkal, mókusokkal és hattyúkkal.

A kacsákat a Blitzkrieg Bop hápogásra átírt változatával csalogatták oda Dee Dee Ramone sírjához, és megetették őket. Az eredmény már rövid idő után az lett, hogy a szárnyasok csapatban érkeztek minden nap a Ramones tagjának síremlékéhez. Tavasszal már azt vették észre, hogy az anyakacsa a kiskacsáknak tanítja, hogy ha meghallják a hangot, akkor menjenek, mert kinyitott az ingyenkonyha.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ramones Ducks (@ramonesducks)

Eredetileg öt kacsával indult a dolog, nekik nevet is adtak, természetesen a Ramones előtt tisztelegve. Dee Dee, Joey, Johnny és Tommy mellett az ötödik kacsa a Sheena nevet kapta a banda klasszikus „Sheena Is a Punk Rocker” című dala után. Hogy az új generációs Ramones kacsákat hogy hívják, arról nincs infó.

Itt még nincs vége az egész sztorinak, ugyanis Shivers és Gehman még Instagram-fiókot is létrehozott (@ramonesducks) a napi látogatások dokumentálására. Sőt Dee Dee özvegye, Barbara Zampini is értesült a dologról, és olyannyira nem zavarja a punk kacsák jelenléte, hogy még egy pólót is tervez, amelynek bevételét a kacsák és már Dee Dee sírkövhez járuló állatok etetésére fordítják.

Mivel a kacsák annyira punkok, hogy nem szedik össze a szemetüket, így az őket odaszoktató pár, és önkéntesek takarítanak a randalírozásaik után.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk