Hirdetés
Hirdetés

December 3-tól szélesre tárja kapuit a Budapest Park Jégvilág

A Budapest Park és Ferencváros Önkormányzatának együttműködésében létrejött Budapest Park Jégvilág mától várja a látogatókat karácsonyi hangulattal, középpontban pedig egy hatalmas korcsolyapályával. (Fotók: Rosta Márk) 

A táncos cipőket ezúttal a kori váltja fel, a csúszáshoz a háttérzenét december 3-án a Retro kert helyszín rezidens lemezlovasa, a retro császár DJ Thomas szolgáltatja, majd MC Columbo (Irie Maffia, Brains) és Wolfie (Punnany Massif) lesz a hangulatfelelős. Szombat délutántól a kedvenc indierock himnuszainkra suhanhatunk a Tesco Disco jóvoltából, vasárnap pedig chillesebb vizekre evezik a Pure Lust csapata – Daniel Santiago, Daniel Ban és Kristof Kelemen ígéretük szerint fahéj illatú, organikus, downtempo ütemekkel készülnek.

A Budapest Park az elmúlt időszakban teljes átalakuláson ment keresztül: befagyott a nagytánctér, amit most a korcsolyázók vehetnek birtokba, több mint 1300 négyzetméteren, külön gyerek pályaszakasszal és egy izgalmas jégfolyosóval együtt. A korcsolya jegy – a jégpálya rendszeres takarítása miatt – 90 percre szól, és a gyermekek illetve a IX. kerületi lakosok a helyszínen kedvezményesen vásárolhatják meg.

Az együttműködésről Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere a következőket mondta el:

“Lassan két éve élünk a világjárvány szorításában. Szűkölködve, óvatosan, rosszabb esetben betegen, még rosszabb esetben gyászolva. Szeretnénk minden lehetőséget  megragadni amellyel a felszabadult örömöt visszacsempészhetjük a hétköznapokba. A korizás pont ilyen: öröm és szabadság. A Ferencvárosi Önkormányzat boldogan és büszkén fogott össze a Budapest Parkkal a Jégvilág létrehozásában.”

Pálffy András, a Budapest Park alapítója a következőket meséli:

“Több szempontból is fontos mérföldkő ez számunkra. A legfontosabb, hogy tízéves történetünk során először télen is találkozhatunk a közönségünkkel, és minőségi szórakozást biztosíthatunk nekik még akkor is, ha ez most kicsit más, mint amit tőlünk megszokhattak. Másrészről örülünk annak, hogy hétköznap délelőttönként a kerületi gyermekeknek biztosíthatunk lehetőséget a sportolásra.”

A Budapest Park Jégvilág hétköznap délelőttönként ugyan a nagyközönség számára zárva van, a kapuk mögött azonban a kerületi iskolák és óvodák növendékei tanulhatnak meg korcsolyázni. A többi látogató számára hétköznap 13 órától, hétvégén 9 órától és meghosszabbított nyitvatartással kínál kikapcsolódási lehetőséget. A területre belépni ráadásul ingyenesen, a védettségi igazolvány bemutatásával lehet, jegyet csak a koripálya használatához kell váltani, amit elővételben vagy a helyszínen is megtehetnek a látogatók.

A káprázatos fényekkel feldíszített mesevilág különleges téli étel- és italkínálattal, hétvégén pedig a legmenőbb zenékkel varázsol igazi hütte hangulatot a főváros szívébe. További részletek a Budapest Park kapcsolódó weboldalán! 

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetésspot_img

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk