Hirdetés

Debrecenbe kéne menni, youtubernek kéne lenni

A címnél jóval egyedibb tartalmak előállítására biztosít helyszínt a Debrecenben megnyílt KraftLab, hogy a fiatalok megvalósíthassák az újító ötleteiket. A kreatív műhely koncepcióját az érintettekkel, vagyis a Z- és Y-generáció tagjaival együtt alakították ki. A kezdeményezés célja, hogy megváltoztassa a fiatalok életét, rávilágítson azokra a helyzetekre és lehetőségekre, amikor a fiatalok közösen vagy egy márkával összefogva hatalmas dolgokra lehetnek képesek.

A Telekom KraftLabjában minden technikai és mentorálási segítség adott az ötletek megvalósításához. A megnyitón olyan krafterek voltak az esemény házigazdái, akik például játékfejlesztőként, egy digitális médiatermék elindítójaként, filmrendezőként ismertek, és  nemcsak abban van tapasztalatuk, hogy milyen úton lehet eljutni az ötlettől a befektetőkig és a piacig, hanem abban is, hogy milyen digitális eszközök és technikák nyújtják a leghatékonyabb támogatást a szintlépésben; hogy milyen sokat jelent a közösség ereje és a professzionális szakértői háttér.

A KraftLab az egyetemisták számára ingyenesen hozzáférhető, rendelkezésre áll greenbox stúdiótechnika, 3D-nyomtató, podcast-szoba, de találkozhatnak a hasonló érdeklődésű, hasonló problémákon dolgozó fiatalokkal, és tanácsokat kérhetnek egymástól vagy a mentoroktól.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

KOMMENT

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Hirdetés
Audiópartnerünk