Hirdetés
Hirdetés

Deadcode & Friends New Years Eve – Techno-házibuli a Hungexpón

Az óesztendő utolsó napján, december 31-én a Hungexpo K-IV pavilonjában a Deadcode Production a Burn támogatásával ismét megrendezi hagyományos szilveszteri partiját. A tavaly nagy sikerrel bemutatkozó Deadcode & Friends New Years Eve koncepcióját folytatva idén is egész éjszaka – ezúttal már két színpadon – számos népszerű hazai lemezlovasai fogja szórakoztatni a nagyérdeműt. A Deadcode Production színpadán a Deadcode alapcsapatát alkotó Hot X, Coyote, és Igor Do’urden mellett Nora Naugthy és Collins aka Snilloc forrósítja majd a szilveszteri hangulatot, míg a Hairy és a Made Inn közös színpadán Naga & Beta, Pöli, Junkie & Hawky, Rocha, Polarize, és Blatti jóvoltából fognak felcsendülni húzós techno- és tech-house-számok. Az élvonalbeli fellépőgárda mellett a csúcskategóriás Martin Audio W8L hangrendszer, valamint az eredetileg konferenciateremként funkcionáló K-IV pavilon szőnyegborítású tánctere és komfortos kanapéi is garantálják, hogy a jelenlévők egy hamisítatlan techno-házibuliban érezhessék magukat az év utolsó estéjén és az újév hajnalán. A lapozás után további információk a buliról.

A Deadcode & Friends New Years Eve este 9-kor kezdődik és másnap reggel 8-ig tart a Hungexpo K-IV csarnokában, bejárat az 1-es kapun. Jegyek elővételben 3000 forintért, a helyszínen 3500-ért válthatók.

A rendezvény helyszínén kialakított taxiállomáson folyamatosan rendelkezésre fognak állni autók a hazautazáshoz, de a rendezvény napján este 9-től másnap reggel 9-ig a 100-as busz vonalán különjárat is közlekedik az Őrs vezér tér és Hungexpo 1-es kapu között.

Bővebb információkért a deadcode.hu oldalt érdemes felkeresni.

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló