De-generációs krízis – Streamszínház, avagy filmajánló a hétvégére

Dióhéjban a tartalomból: botrányos élőlájv az Y-generáció legaljától, voodoo gazdaságpolitika, valamint hiteles(?) sztorik a siralomházból.

FOMO – Megosztod és uralkodsz (2019 – dráma)

A mai vloggerek közül sokan már azzal sincsenek tisztában, hogy az internetezők valaha naplementefotókkal és Coelho-idézetekkel teletűzdelt Powerpoint-prezentációkkal keserítették meg egymás életét. Az ő generációjuk immár a cyberbullyt használja e célra. Gergő – ahelyett, hogy a szemébe dörzsölne egy talicska caroline reapert – challenge-videó jelleggel felveszi, amint haverjaival egy házibuliban megerőszakolják öntudatlan osztálytársukat. Eközben pedig elénk tárul a neoprimitív tinipszichopaták kalandokban gazdag világa. (Netflix)

Titkok kulcsa (The Skeleton Key – 2005 / thriller/horror)

Caroline, a fiatal ápolónő egy New Orleans-i agglomerációban vállal munkát egy olyan hodályban, melynek pincéjében egy voodoo papnő vélhetőleg egy komplett csirkefarm torkát vágta át. Gyanúja hamarosan beigazolódik, a gondjaira bízott magatehetetlen és beszédképtelen öregember, Ben ugyanis szemlátomást retteg a házban tapasztalható jelenségektől. És persze saját feleségétől, pedig az asszonynak nem áll szándékában Apostol-koncertre citálni az öreget. (Netflix)

Tűzkeresztség (Trial By Fire – 2018 / dráma)

Texas államban nem kifizetődő gyilkosságért elítélt egyednek lenni, még ha előzőleg szakemberek fertőtlenítik is azt a bőrfelületet, melybe a méreginjekció egy-egy dózisát beszúrják. Jack O’ Connellt azzal gyanúsítják, hogy saját gyerekére gyújtotta rá a családi házat, nem mintha ez bármit is súlyosbíthatna a rá kirótt ítéleten. És bár az utca népe a fejét követeli, egy újságírónő meghallgatja történetét, és hinni kezd ártatlanságában. (Netflix)

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,329KedvelőTetszik
2,908KövetőKövetés
1,090FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés