David Bowie imádta a Gomorra sorozatot, még Sofia Coppolának is odaadta a DVD-jét

Még két rész van hátra, és véget ér a Gomorra című olasz sorozat az HBO-n. A Nápolyban és környékén játszódó maffiadráma már az 2014-es első évaddal berobbant a köztudatba, leginkább az autentikus helyszíneinek, kendőzetlen brutalitásának köszönhetően. Mindezt tette úgy, hogy gyakorlatilag egy pozitív karakter sincs benne, mégis nagyon sokan függővé váltak.

Az egyik ilyen ember David Bowie volt, akit teljesen lenyűgözött az első évad. Annyira, hogy DVD-n is megvette, majd azt odaadta Sophia Coppola filmrendezőnek, akinek állítólag szintén bejött a sorozat.

Mindezt most egy interjúban árulta el Salvatore Esposito, aki a sorozat egyik főszereplőjét, Gennaro Savastanót alakítja, aki amúgy nagy David Bowie-rajongó. Esposito azt is elmondta, hogy Ricky Gervais is hatalmas Gomorra-rajongó, de annyira, hogy mikor a sorozat Londonban játszódó jeleneteit vették fel, a humorista meg is látogatta a forgatás helyszínét. És hogy legyen még egy világsztár, aki odáig van a maffiasorozatért, elmondjuk, hogy Ed Sheeren sem rejtett véka alá a rajongását, mikor a Gomorráról volt szó. Ezt is Espositótól tudjuk:

Bowie sajnos csak egy évadot láthatott halála előtt, de a többiek akkor most valószínűleg szétizgulják magukat, hogy a hétvégén hogyan zárul a sorozat. Természetesen mi is nézzük, és szét is izguljuk magunkat.

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,020FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés