Hirdetés

Dave Grohl végre élőben találkozhatott a nemezisével

A lezárások egyik legjobb zenei momentuma volt az a dobpárbaj, amire az akkor még csak 10 éves Nandi Bushell hívta ki Dave Grohlt. A zenész beszállt, válaszolt, és az egész adok-kapok a tavalyi év legcukibb sztorija volt arról, hogy a zene hogyan köti össze az embereket, és hogyan segíti át őket a nehézségeken. A furcsa barátság pedig most, augusztus végén csúcsosodott ki.

Dave Grohl dalt írt egy tízéves dobos kislányról

Ahogyan arról már mi is többször beszámoltunk, a lány első körben az Everlong című Foo Fighters dalt dobolta le, és hívta ki Dave Grohlt egy dobpárbajra, aki egy Them Crooked Vultures-dallal válaszolt.

Az egész világ előtt elpicsázott

– foglalta most össze a színpadon Grohl a történetet, ami után ő dalt írt a kislánynak, aki szintén egy dallal válaszolt. Most pedig a Foo Fighters turnéjának egyik állomásán egyszer csak megjelent egy cuki kis rózsaszín dobcucc.

Ez az ember inspirált engem, elmondom miért. Mert egy olyan időszakban, amikor ránéztél a telefonodra vagy bekapcsoltad a géped, és csak rossz híreket kaptál, volt egy nap, mikor ránéztél a telefonodra, bekapcsoltad a géped, és azt láttad, hogy kapcsolat lesz két ember között, akik sosem találkoztak, de együtt zenélnek, örömet és szeretetet hoznak a világba

– vezette fel Grohl a lányt, aki végig fülig érő szájjal, boldogan élvezte az egész előadást.

Íme a most már 11 éves Nandi Bushell és az Everlong című dal, meg a teljes cukiskodás.

És hogy az egész nem csak a kislánynak volt hatalmas élmény, azt tökéletesen megmutatja ez a videó, amit Bushell édesapja készített, és végigüvöltözi az egészet.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
913FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk