Hirdetés

Darvasi Áron – Nem eleget éltem még

„Egy ponton rá kellett ébrednem, hogy senki nem foglalkozik az én problémáimmal” – meséli debütáló szólóprodukciója kapcsán a ma már színművészként is dolgozó, a Kultúrkörből ismert dalszerző-előadó, Darvasi Áron. Sokunknak lehet új az az introspektív, lecsupaszított világ és hangzás, amit kendőzetlenül tár elénk először Áron „Nem eleget éltem még” című dalában.

Egy sokrétű, tevékeny alkotót ismerhettünk meg Darvasi Áron személyében, hiszen amellett, hogy a szegedi gyökerű Kultúrkör aktív frontembere, színművészi-rendezői karrierje is folyamatos: édesapjával közösen írt és maga rendezett kortárs drámát, legutóbb pedig a nagyszájú Zoli G főszerepében ismerhettük meg az RTL Hotel Margaret jelenleg futó sorozatában.

Viszont nem mindig volt borítékolható a siker:

„Sok családi tragédia ért gyerekként, jó ideig volt bennem egy feszültség, amit nem megfelelően vezettem le és csak tetőztem a bajt eljutva a legmélyebb pontig. Majd jött a kijózanító felismerés, hogy nem süppedhetek örökre a múltamba, senki se törődik azzal, mennyi rossz ért és muszáj megváltoznom” – osztja meg Áron saját történetét, hozzátéve, hogy: „Felkerültem Budapestre, amivel egy teljesen pozitív irányt vett az életem a karrieremben és a magánéletemben is, hiszen tavaly megismerkedtem egy lánnyal, aki magamért szeret.”

Áron egy régi-új visszatérő, hiszen korábban is jelentkezett önálló rap-szerzeményekkel, ám énekesként most hallhatjuk először kibontakozni a „Nem eleget éltem még” című zenéjében. A zenei alapot Grósz Arthur Valentin készítette és véglegesítette, a szám pedig egy bensőséges, nosztalgikus képsorokkal együtt érkezik benne a szerző gyerekkori felvételeivel. A vágási feladatokat Trencsényi Ádám látta el.

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk