Hirdetés
Hirdetés

Danzig már fogatlan oroszlán (A hét dala)

Glenn Danzig az utóbb években csak arról volt híres, hogy töketlenkedik. Egyrészt a bulvármédia azon röhögött hetekig, hogy egy nagydarab, de nála kevésbé kigyúrt ember jóformán egy legyintéssel földre vitte a keményen pózoló rocksztárt, másrészt pedig a Misfits az ő közreműködése nélkül rendszeresen turnézgat, és keresi a pénzt, ő meg nyalogatja a sebeit otthon. Illetve múltidő, mert most itt van tőle egy új dal, amit bizonyára nem annak szánt, hogy erejét fitogtassa, ugyanis arra semmiképpen nem jó.

A hangzáson nem szeretnék sokat merengeni, mert ha ezt lemezre szánják, akkor már most leírhatjuk őket, ha pedig nem ez a végleges, akkor még lehet jobb. Ez csak egy demo, semmi több.

<a href="http://theendrecords.bandcamp.com/track/danzig-on-a-wicked-night-radio-edit-2" _fcksavedurl="http://theendrecords.bandcamp.com/track/danzig-on-a-wicked-night-radio-edit-2">Danzig – On A Wicked Night (Radio Edit) by The End Records</a>

Bármilyen hangzás elég lenne, ha Danzig nem vesztette volna el kisugárzását, és még mindig tudna jó dalokat írni. Az On Wicked Night egyszerűen nem működik. A felépítés még rendben is lenne, a felvezetés Danzig bluesos hangjára épül, majd jön a refrén, ami egy elhadart címismételgetés, meg végtelen gitárszóló. Természetesen ez még semmire sem bizonyíték, viszont innentől kezdve már zeneileg is kétséges, hogy képes-e bármi jóra a veterán zenész.

Advertisement
39,004KedvelőTetszik
3,066KövetőKövetés
4,640FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló