Hirdetés

Danko Jones, Brujeria és Woven Hand is a Szigeten

Igazából sok újdonságot nem hallottunk a mai Sziget sajtótájékoztatón, a fellépő zenekarok nevei már többé kevésbé eddig is ismertek voltak. Na jó, eddig titok volt a Danko Jones, Brujeria, illetve a Woven Hand, és ezek felbukkanása valóban üdítő. Azt viszont nem tudtuk meg, hogy mi az a zenekar, amit még terveznek arra az egy hiányzó nagyszínpados helyre, és azt sem árulták el, hogy milyen másik programot akarnak még a nulladik napra betenni a Rock Against Racism mellé, aminek a felállása még szintén nem ismert, de annyit elmondtak, hogy tízórás koncertre kell számítani „a hazai rockélet dicső múltjának és ígéretes jelenének képviselőivel”, de nemzetközi sztárfellépők is lesznek.

Egyébként lerántották a leplet még több kisebb fellépőről is, de mi most ezt nem taglaljuk (itt lehet nézelődni, akit érdekel), inkább elmondjuk, hogy lesz a La Fura dels Baus,a mi egy folyamatosan változó és formálódó társulat, amely már 1979-es alapításától kezdve az előadó-művészetben rejlő új kihívásokat keresi, a Szigetre pedig egy csak itt látható előadással készülnek. Ők jelenleg a világ egyik legnagyobb látványszínház szenzációja. A közel egyórás előadás augusztus 12-től 16-ig minden este látható lesz a Hajógyári sziget dombjának oldalában.

Kommentek

Két perc a David Bowie életéről szóló filmből

A filmben Johnny Flynn játssza Bowie-t, és egy darab Bowie-dal sem hangzik el benne.
35,017KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
694FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Audiópartnerünk

Friss Lángoló

Fehér babák – Premieren a Folkfonics Cseh Tamás-feldolgozása

Cseh Tamás és Bereményi Géza dalszerző páros nagyjából hasonló korban alkotta meg a Fehér babákat, mint amilyen idősek a Folkfonics zenekar alapítótagjai voltak a...

A zenehallgatás rosszat tesz a természetnek

A vinyl lemez sem környezetkímélő, de a streaming évről-évre jobban megterheli a Földet.

Két perc a David Bowie életéről szóló filmből

A filmben Johnny Flynn játssza Bowie-t, és egy darab Bowie-dal sem hangzik el benne.

Koncertlemezt ad ki az Arctic Monkeys, karitatív célból

Minden bevétel a War Child UK-nek megy.

Ingyenes Spotify online workshop a Spotify embereivel

Hogyan működik a Spotify algoritmusa? Hogyan tud egy dal bekerülni egy Spotify playlistbe? Mire jó a Spotify For Artists fiók?