Hirdetés

Dalt írt Dave Grohlnak a kislány, akinek dalt írt Dave Grohl

Újabb körhöz ért Nandi Bushell és Dave Grohl csatája. Ahogy arról a múltkor beszámoltunk, a tízéves kislány és Dave Grohl között augusztus óta megy az üzengetés. Bushell a felvételek alapján tapasztalt dobosokat is megszégyenítve dobol, emellett gitározik, énekel, dalszerzéssel is próbálkozik, és ami valószínűleg a szülei számára is a legfontosabb, hogy szemmel láthatóan baromira élvezi az egészet.

Augusztusban kihívta Dave Grohlt egy dobpárbajra, aki nem hogy elfogadta, és nem elég, hogy elismerte a vereségét, de írt egy dalt is a kislánynak. A szuperhősös főcímzenét aztán a szülei megmutatták a nyertesnek, aki nagyjából úgy reagált, ahogy bárki tenné, akinek Dave Grohl ír egy dalt. Egészen pontosan így:

Dave Grohl dalt írt egy tízéves dobos kislányról

Na de most itt a folytatás, ugyanis Nandi Bushell is írt egy dalt Dave Grohlnak, ő játszotta fel az összes hangszert, a címe pedig a Rock and Grohl lett. A kislány annyit tett hozzá, hogy reméli Grohlnak is tetszeni fog a dal, és bárki is nyeri a csatájukat, hatalmas megtiszteltetés neki ez az egész.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,020FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk