Hirdetés
Hirdetés

Dallal és koncerttel ünnepli jubileumát az Ocho Macho

Idén húszéves az Ocho Macho, amit ugye meg kell ünnepelni, így hát december 22-én az Akvárium Klubban csapnak egy bulit grandiózus műsorral. Plusz itt van a Tökéletes is, ami viszi tovább azt a szellemiséget, amelyet annak idején a Jó nekemnél először tapasztaltak meg a rajongók.

Hirdetés

Kirchknopf Gergő, a szombathelyi-kőszegi származású csapat frontembere így mesélt az elmúlt évekről:

„A 20 évvel ezelőtti betonlépcsők mára mozgólépcsővé alakultak át a zeneiparban. Egyesével lépegettünk a lépcsőfokokra, hogy el tudjuk érni a közönségünket és a koncertezéshez szükséges mérföldköveket. Plakátoltunk néha fű alatt, idő után már reklámcéggel – de akkor már nagyon jól ment a szekér! Fesztiválokon és klubokban bizonyos tapasztalattal lehetett csak fellépni, hatalmas dolog volt akkoriban, hogy a néhai VOLT és Pannónia Fesztiválon is közönségszavazás útján zenélhettünk! Ma viszont nem feltétlenül kell teljesíteni minden állomást – otthoni stúdiószobából arénákat lehet megtölteni.”

Kirchknopf saját lányán is látja, mit jelent ma előadóművésznek lenni, hiszen annak a táncegyesületnek a versenyfellépője, amely táncfővárossá tette Szombathelyet:

„Csodálom a fiatalokat, és persze a lányomat, Lolát is, aki a Savaria TSE elképesztően tehetséges versenytáncosa. Azt látom, hogy könnyen eljutnak bárhova, képesek élhetővé tenni saját maguk számára a világot. Mennyire jó lett volna nekünk is így élni annak idején!”

A zenekartagok számára, természetesen ott a kérdőjel a jövő felé, hogy a jelenlegi kezdő énekesekben megvan-e minden a 20 évhez, vagy pedig sokkal rövidebb ciklusban lehet gondolkodni az egyre gyorsuló világban, de ahogy új kiadványukban is eljátsszák: míg a megélt pillanatokra tudnak úgy tekinteni, hogy szép és tökéletes, addig minden bizonnyal jó az irány a hosszú távú fennmaradás felé.

A Tökéletes egy energikus, zenélős videóklippel együtt érkezett meg Makk Vata rendezésében, az újdonság ráadásul egy kortárs festőművészt, Lukács-Biró Dorottyát is megihlette, így a digitális single borító valójában egy festmény.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,003KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,870FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók