Hirdetés
Hirdetés

Csütörtökön kezdődik a Deja Vu Fesztivál, három napra visszamennek a ’90-es évekbe Szegeden

Augusztus 5-étől három napon át tart a buli a Szegedi Partfürdőn, ahová olyan formációk érkeznek a Deja Vu Fesztiválra, akiket eddig még soha nem lehetett látni/hallani Szegeden.

Hirdetés

Érkezik az orosz t.A.T.u Julia Volkovával, a Groove Coverage, a Culture Beat, Basshunter, Danzel, a Cascada, de fellép Whigfield és Alice DJ is a nagy időutazós, retronosztalgia-fesztiválon. Ahol persze lesz egy csomó magyar fellépő is: megtartja 25. születésnapi buliját a Kozmix, ott lesz az Animal Cannibals, a Kerozin, a Shygys, Csordás Tibi a Fiestából, az Ámokfutók Kozsóval, a Groovehouse, az UFO, Erős vs Spigiboy, Sterbinszky és Náksi is, meg egy csomó helyi DJ, akik már 20-30 éve is ott álltak a pultban a város klubjaiban, például az ország egyik legkultikusabb vidéki szórakozóhelyén, a Csillagbörtön szomszédságában álló Sing Singben.

„Sok száz rendezvénnyel és több évnyi tapasztalattal a hátunk mögött azt gondolom, hogy 2021-ben a Deja Vu Fesztivál kicsit olyan lesz nekünk, szervezőknek, mintha valami teljesen újat alkottunk volna nektek. Izgatottan várjuk a kapunyitás pillanatát, a fesztiválélményeket, az elkapott boldog pillantásokat. Az idei évben számos környezettudatos és egészségvédelmi újítással készültünk: REpohár rendszert vezettünk be és érintésmentes fizetőrendszert alakítottunk ki, hogy minél kevesebb legyen az érintkezések száma”

– mondta el Kovács Ádám, a fesztivál igazgatója.

Az időpont tehát 2021. augusztus 5-6-7-e, erre a dátumra érvényesek az eddig megváltott vagy a 2020-as, átregisztrált jegyek, amikor is ugye egy nyár alatt kétszer is elmaradt a fesztivál. A Deja Vu-n csak védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek és az általuk kísért kiskorú gyermekek vehetnek részt. Jegyek a rendezvényre korlátozott számban még elérhetőek a fesztivál honlapján.

„A ’70-es, ’80-as évek partiarcai, a ’90-es és 2000-es évek félistenei, készen álltok? Találkozunk augusztus első hétvégéjén a Deja Vu-n, ahol idén sem lehet más a szlogen, mint hogy Legyünk együtt újra 18 évesek!”

– írják a szervezők a láthatóan rendkívül lelkes közleményükben.

Pénteken egy facebookos élő videóban a fesztivál házigazdái még egy csomó hasznos infót árultak el a fesztiválról, és az egyik sztárfellépő, Basshunter is bejelentkezett élőben:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,982KedvelőTetszik
3,057KövetőKövetés
3,800FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók