Hirdetés
Hirdetés

Csütörtökön indul a Sea Star fesztivál

Ahogy már írtuk, idén is elmegyünk az umagi Sea Star fesztiválra, hogy megnézzük, most lefagy-e a lábunk a májusi Adriában. Abban a vízben, amiben a finn újságíró kolléga vígan fürdött. mondván, teljesen jó a hőfoka. Lelke rajta. Napozni mindenesetre lehet, sőt, néha olyan az érzése az embernek, hogy szétsül ebben a tavasz végi 23-25 fokban. Merthogy ilyen idő lesz:

Hirdetés

De ugye nem csak napfény lesz, hanem fesztivál is, ami amolyan régi Balaton Sound feelinges inkább, mint mostani, tehát nem csak elektronika van, hanem némi alternatív és sok hiphop, amik meglepően szórakoztatóak tudnak lenni szerbül-horvátul-szlovénül is. A csütörtöki warmup buli ráadásul ingyenes, úgyhogy mindenki csapathatja, aki a Stella Maris környékén jár.

Most mi ezek közül csak egyet emelünk ki, amit előző cikkünkben is már megtettünk: Baby Lasagna. Ő először azt hitem nem egy ember, hanem zenekar, de kiderült, hogy egy ember, és már azelőtt eljutott a híre hozzám, hogy felfedeztem volna a fellépők között. Ő amúgy a horvát eurovíziós induló volt, és gyakorlatilag őt várták az első helyre. Ez ugyan nem jött össze, de második lett, így nagy ováció várja majd valószínűleg a Sea Staron is. Pláne, hogy Umagban született.

De hogy ne állandóan ezzel a számmal jöjjünk, van itt másik is:

Meg ez is itt van:

Többet nem tudunk mutatni, mert nincs. Szóval már csak ezért is kíváncsiak vagyunk rá, hogy hogyan fog kitölteni egy műsort.

És hogy mit jelent John Newman neve mellett az a hibrid dj set? Ezt:

Na, ilyet sem láttunk még. Mármint azt, hogy a dj énekel is a dj-zés mellett. Bár ez nem meglepő, mert hát ugye Newman alapvetően énekes. Ez a dala például egymilliárd felett tart a Youtube-on:

Na de majd meglátjuk őt is, mit művel ebben a hibrid fellépésben.

Szóval csütörtökön Szlovénián keresztül irány Umag!

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,996KedvelőTetszik
3,060KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók