Hirdetés
Hirdetés

Élet – Bemutatkozik a Csúróstusza

A Csúróstusza négy bohókás, fiatal férfit takar. Összeköti őket a közös zenélés öröme és a barátság, ebben a formában 2018 óta. “Négy különböző zenei háttér és inspiráció. Alternatív rock, néha blúzos beütéssel, kissé progresszív, a gitáreffektekkel nem kesztyűs kézzel bánó, hellyel-közzel instrumentális, néha balladába áthajló dalok.” Mindezzel a Csúróstusza igyekszik magát a zenei “dobozból” maximálisan és végérvényesen kizárni.

A zenekar első hagyományos értelemben vett videóklipje, az Élet című számhoz készült.

“Igyekeztünk valami nem teljesen nyilvánvalót és közhelyeset alkotni (ez általánosságban elmondható), ami kiegészíti a dal mondanivalóját, személyes, de mégis élvezhető bárki számára, és benne van a ránk jellemző bolondozás is. Úgy érezzük sikerült.

Érdekesség, hogy a zene és a képi anyag az első felvett hangtól az utolsó képkockáig a saját művünk, olyannyira, hogy még a klipben felbukkanó hangszereket is magunk festettük. Kiváló rekreációs tevékenység, csak ajánlani tudjuk.”

A klip:

Az Élet mellett öt másik dalból áll össze a most debütáló Asztrál banán című kislemez, ami a zenekar negyedik virtuális korongja.

“Ezen az albumon dolgoztunk messze a legtöbbet, szívünk-lelkünk benne van. Elmesélünk vele traumákat, érzelmeket, kétes bölcsességeket. Gitárjátékkal, öniróniával és katarzisokkal tarkítva igyekszünk megmutatni azt a bizonyos transzcendens banánt, amit oly sokszor belógat elénk az élet. Egy korszakot, egy érát jelent számunkra az Asztrál banán, nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre megmutathatjuk mindenkinek.”

A lemez:

spot_img
Advertisement

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,440KedvelőTetszik
2,933KövetőKövetés
1,130FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk