Hirdetés

Csupán addig élek – Live session premier az Ephemere Duótól

Lángoló Premier

Az idei Fonogram-díjas és nemzetközi toplistás Ötödik évszak két meghatározó egyénisége, Izabella Caussanel és Csoóri Sándor Sündi is játszik az Ephemere Duó új klipjében. A duó Caussanel Izabella és Orbay Lilla kettőse, akiket remek zenészek kísérnek a felvételen: trombitán Sebestyén Patrik, brácsán a már említett Csoóri Sándor Sündi, harmonikán pedig Eredics Vince. A felvételt Tordason rögzítették Gyenis Katalin és Alain Caussanel házában.

A duó 2020 óta létezik, a két énekesnő jazzénekesi, konzervatóriumi ismeretségük során kezdett el együtt dolgozni, egymás zenéjéből inspirálódni, így születtek az újabb és újabb ötletek. A jazz keretein belül népzenei elemekkel tarkított, néhol populárisabb hatásokkal fuzionált a zenéjük, gyakran egészülnek ki vendég zenészekkel.

Legújabb szerzeményük egy Ady-versre íródott, melynek címe “Nem élek én tovább”, ők viszont azt a címet adták neki, hogy “Csupán addig élek”. A klipen élő zenét hallhatunk, nem utómunkázott anyagot, hanem igazi live sessiont.

Ének: Izabella Caussanel, Orbay Lilla. Trombita: Sebestyén Patrik. Brácsa: Csoóri Sándor. Harmonika: Eredics Vince. Dalszerző: Izabella Caussanel, Orbay Lilla. Szöveg: Ady Endre. Hang: Vörös Menyhért. Operatőr: Pintér Norbert.

Köszönik a helyszínt Gyenis Katalinnak és Alain Caussanelnek. A felvétel Tordason készült. Köszönik a támogatást a Fonó Budai Zeneháznak.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk