Hirdetés

Csomagol az Idő „újragondolva” – Magidom-premier

Lángoló Premier

Mozgalmas éven van túl a Magidom, bár a zenekar elsősorban a színfalak mögött volt aktív, hiszen egy időben két lemezanyag munkálataival is foglalkoztak. Az egyik album egy átdolgozás-gyűjtemény lesz, amin már korábban kiadott Magidom-dalok kapnak teljesen új köntöst különböző stílusokban. Az „Újragondolva” nevet viselő, hamarosan megjelenő anyag első előfutára a Csomagol az Idő vonósokkal és fúvósokkal színesített átértelmezése, amelyet Erős Márton hangszerelt, és egy klip kíséretben most debütál.

Benyhe Robi dalszerző énekes-gitáros a következőket mesélte az új megjelenéssel kapcsolatban:

„A Csomagol az idő az egyik legismertebb dalunk, így kézenfekvő volt, hogy rátesszük majd az „Újragondolva” lemezünkre. A feldolgozás Erős Marci barátunk jóvoltából már több éve elkészült egy korábbi színházi-akusztikus koncertünkre, de csak idén jutottunk el arra a pontra, hogy jó lenne végre rögzíteni is. A hangfelvételek Bodnár Péter Zsiráf Szand stúdiójában készültek, a klipet pedig a terézvárosi Eötvös 10 színpadán vettük fel. Ezúton is köszönjük a vendégzenészek közreműködését, Kevély Máté operatőri munkáját, és minden további kedves ember segítségét a forgatás kapcsán. Bízunk benne, hogy ez a dal is kedvcsináló lehet nem csak a megjelenő lemezünkhöz, hanem a közelgő Müpás koncertünkhöz is, ami egy nagy mérföldkő számunkra, és már nagyon várjuk!”

Jövő év elején az Újragondolva lemez további felvételeiről is lehull a lepel, élőben pedig január 21-én, a Müpában lehet meghallgatni a dalokat a Magidom Életközeli élmény című koncertszínházi produkciójában. Jegyek még elérhetőek a Müpa honlapján.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,020FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk