Cseregyerek program – Streamszínház, avagy filmajánló a hétvégére

Bár Angelina Jolie elsőszámú hobbija az örökbefogadás, annyira azért mégsem, hogy hagyjon magára tukmálni egy vadidegen kölyköt.

Elcserélt életek (Changerling – 2008 / dráma)

1928 – Los Angeles: Christine Collins elköszön kilencéves fiától, Waltertől, aki aznap már nem megy haza az iskolából. Öt hónap múlva a rendőrkapitány – aki úgy ünnepelteti magát, mint fénykorában Sztálin – bejelenti, hogy megtalálták a fiút, és a keresést ezennel lezártnak tekinti. Christine azonban döbbenten konstatálja, hogy a rendőrök által nyakába varrt gyerek sokkal inkább hasonlít egy Huckleberry Finn-illusztrációra, mint Walterre. Mikor pedig a nyilvánosság elé áll, a makulátlan kapitány eléri, hogy beszámíthatatlannak nyilvánítsák a nőt. (Netfilx)

Fuss (Run – 2020 / thriller)

Chloe-ra a sors két gigászi csapást is mért a sors: egyrészt kerekesszékbe kényszerült, másrészt anyja, Diane klasszikus véreskezű momzilla, aki hermetikusan záródó üvegburokban tartja lányát. Ám utóbbinak mindez csak akkor esik le, amikor kamaszként nyiladozni kezd a csipája, ezzel együtt felmerül benne a gyanú, hogy anyja nem feltétlenül az a fajta ember, akinek szomszédai önfeledten ásnák fel a kertjét. (Netflix)

München (Munich – 2021 / dráma)

1938 őszén az európai vezetők már sejteni vélik, hogy Hitler sosem ír majd slágert Imagine címmel a naplementénél. Neville Chamberlain mindenesetre kétségbeesetten próbálja fenntartani a békét, akár még pár doboz Macskanyelvet is küldene a német kancellárnak. A feszültség azonban egyre nő, ezért Hugh Legat brit köztisztviselő és Paul von Hartmann német diplomata Münchenbe utazik egy rendkívüli konferenciára, ahol a két régi barát világosan szembesül a készülődő veszéllyel. (Netflix)

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés