Hirdetés
Hirdetés

Csepelre költözik a Barba Negra

Az már egy ideje biztos volt, hogy a Barba Negra elköltözik a jelenlegi helyéről, a Rákóczi híd budai hídfőjétől, csak azt nem lehetett tudni, hogy hová. Most viszont már hivatalos, a szórakozóhely egy hosszú posztban jelentette be, hogy az új címük:

Budapest XXI. kerület, Szállító utca 3.

Magyarán a Barba Negrát októbertől Csepelen kell keresni.

Itt azonnal jön a kérdés: hogyan lehet oda eljutni? Így:

  • H7-es HÉV Szabadkikőtő állomásától néhány perces sétával a helyszín
  • 179-es busz járattal Szállító utca megálló elérhető hétköznap
  • 35-ös, 36-as, 148-as, 151-es busszal, az Ady Endre úti megállótól néhány perc sétával a helyszín
  • 948-as busz az Ady Endre úti megálló néhány perc sétával a helyszíntől (éjszakai járat)
  • 979-es és a 979A járattal Szabadkikötő megálló néhány percre a helyszíntől (éjszakai járat)

Szűcs Mihály, a Barba Negra vezetője ezt mondja a költözésről a kiküldött sajtóanyagban:

“Az új Barba Negra olyanra lett álmodva, ami egyszerű, de sokkal több lehetőséget ad, mint a korábbi. Lesz a nagyterem, a Barba Negra Red Stage, ami Magyarország legnagyobb klubja lesz, amiben fesztivál nagyszínpad méret és technikai felszereltség vár mindenkit, befogadóképessége 3000+ fő. Magyarországon soha nem létesült ilyen technikai felszereltséggel állandó zárt rendezvényhelyszín.

Nyáron, a terület részben nyitott falakkal, de fedéssel biztosítja a közönségnek, hogy rossz időjárás esetén sem ázik, így nincs, miért otthon maradjon. A fedés biztosítja a koncertlátogatók időjárástól független szórakozását. A beengedhető létszám nagyobb lesz, mint jelenleg a Barba Negra Track befogadóképesség.

A kisebb rendezvénytér, 850 fős befogadó képességgel Barba Negra Blue Stage néven működik, december 31-ig a Track területén, 2023 januárjában pedig ez is költözik az új helyszínre.

Az egész terület egybenyitva, a termekkel adja a teljességet, mindezt a szabad ég teszi kerek egésszé, a fákkal ölelt területen, így a szabadtéri időszakban a Barba Negra Green Stageel teljesedik ki az egész éves működés, így teljesül be régi tervünk: minden 1 helyen.”

Tehát októbertől már minden nagyobb koncert Csepelen lesz, januártól minden átköltözik oda, tavasztól pedig egy szabályos szórakozóhelykomplexum lesz belőle.

Advertisement

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,515KedvelőTetszik
2,928KövetőKövetés
1,230FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók