Hirdetés

Csendes Sziget után forró klubbuli – Motorpsycho-koncert lesz az A38-on, amire lehet tőlünk jegyet nyerni

motorpsycho.jpg

„Zúzós fúziós jazzbe oltott hard rock pszichedélia” – így ajánlja a promószöveg „Norvégia egyik legsikeresebb zenekarát”. Ez utóbbit nehéz elhinni, pedig valóban: a Motorpsycho hazájában hihetetlenül népszerű, a legtöbb ottani top 10-es nagylemezt produkálta. A trió tavaly fellépett a Szigeten, de túlzás lenne azt állítani, hogy zajos sikert aratott. Sajnos amilyen kevesen voltak rájuk kíváncsiak, annyira feszélyezve érezték magukat a színpadon, ami egy eléggé visszafogott hangulatú koncertet eredményezett.

Az immár lassan harmincéves Motorpsycho hihetetlen fejlődéstörténetéről már a Lángolón is megemlékeztünk, azóta lezajlott egy doboscsere, és a Here Be Monsters után elég hamar jött egy több mint 80 perces dupla LP, a The Tower – ennek bemutatóturnéja pedig az A38-at is eléri március 7-én. Mivel a Motorpsychónak e legutóbbi monstrum nélkül is van egy rakás remek dala, amivel egy (sőt, akár két) koncertet is végig tudna tolni pillanatnyi üresjárat nélkül, most elérkezett az idő a Nagy Bizonyításra. Ideális helyszínen, csak rá kíváncsi közönség előtt, forró klubbulin mutathatja meg a zenekar, hogy a szigetes bizonytalankodás csak a speciális körülményeknek volt köszönhető. Reméljük, jól meg is mutatja.

JÁTÉK!

Ha a jatek@langologitárok.hu címre, Motorpsycho-játék tárggyal elküldöd, hogy a zenekar melyik nagylemezéről írtunk itt a Lángolón, akkor az A38 jóvoltából egyike lehetsz annak a három embernek, aki másodmagával megnézheti a koncertet.

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,020FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló