Hirdetés
Hirdetés

Cosmo Vitelli – Április elseji hibrid-csemege Budapesten

A Larmben – ha nem is bolondok napi poénként -, de nagyon is bolondos és szexi műsorszámként a Cosmo Vitelli alterego mögé bújó francia zseni, Benjamin Bouget lép fel, aki a beszédes Férfimunka sorozat következő határsértő fellépője lesz péntek éjszaka.

Játszik dubot, gitárzenéket, gamelánt, afrót, meg minden más izgi, bekategorizálhatatlan cuccot. Még zsengébb korában kapott egy nagy fülest a “french touch”-tól is, a közelmúltban e hasábokon már hozsannázott Red Axest meg ő indította el a pályáján, őt meg Alex Gopher és szintén elég széles horizontú társai avatták be a “mixelj mindent mindennel” jelszavú zeneprezentálás művészetébe. Van egy őrülten izgalmas kiadója, az I’m a Cliche, ami persze pont arról szól, hogyan kerülje ki a holtunalmas pop-és tánczenei kliséket. Retro futurizmus, shoegaze, experimentális post-punk, minden jöhet a setbe, ami kakukktojás, ami szokatlan, ami más. Közben meg továbbra is intergalaktikus pályán indít el olyanokat, mint a már jegyzett Runaway, és közben tökismeretlen klubzenéket karol fel. 

Nála sosem lehet tudni, miket fog játszanin a következő buliban. Szóval ezért kell ott lenni pénteken a Larmben, mert ultraizgalmas peremzene vár a szokatlan muzsikák szerelmeseire egy kifogástalan stílusú szürke eminenciástól, aki keveset törődik azzal, hogy mondjuk a Simian Mobile Disco már nem neki hozza a nagy dellát. A vendéglátók meg természetesen a szerény francia mester legjobb hazai tanítványai, a zenei szürkeségtől mániákusan ódzkodó Suhaid-Crimson-páros lesznek.

Egy teljes album Benjamin Bouget gitárosabb projektjétől, a Bot’Ox-tól: 

Ebben az anyagban hősünk kedvenc zenéiről beszél, Fela Kutitól a Kratwerkig.

Crimsontól tudjuk, hogy Cosmo Cosmo Vitelli kéthetente ingyenesen letölthető, elképesztően erős editekkel lepi meg a világot, íme: 

Itt pedig a főszereplő Boiler Room-os setje fülelhető le, egészen zseniális:

Az esemény.

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló