Hirdetés

Robbantsd fel a tévédet és alkosd meg a saját mozidat – ColorStar: Heavenicetrip! LP premier

colorstar_heavenicetrip_front.jpg

A valamikori Vidámpark romjaiból 1996-ban életre hívott ColorStar pillanatok alatt megtalálta helyét a Másfél és a Korai Öröm mellett az élőzenés-partiképes zenekarok hazai élbolyában. Ennek a nemcsak a hagyományos poptól, de a szokásos alterocktól is eltolódó zeneiségnek az ethno-techno, a különböző népzenék, a post-rock és a hatvanas, de főleg a hetvenes évek space-rock aranykorának szabadságérzése adta a fő kontúrjait. Kivételes minősége okán hamar a nemzetközi piac is beszippantotta a ColorStart, az eredetileg 98-ban CD-n megjelent Heavenicetrip! album pedig alapművé vált a színtéren.

A 20 éves évfordulóra a Trottel Records dupla vinyl LP-n adja ki újramasterelve a kultikus albumot 250 számozott példányban, amin két bónuszdal is szerepel a ColorStar 1999 című CD EP-ről. Készül még az anyagból CD verzió is, igazodva a Trottel Records újkori kiadási struktúrájához. Az akkori alcím most is rákerült a borítóra, és bizony a kreativitásgyilkos médiatúlsúly miatt aktuálisabb, mint valaha: Xplode Your TV’n’ Make Your Own Movie (vagyis: Robbantsd fel a tévédet és alkosd meg a saját mozidat).

A nagy sikerű januári MÜPA koncert után március 2-án megismétli a ColorStar a Heavenicetrip! újrajátszását a Dürerben, és ez lemezmegjelenés dátuma is. (Ráadásul, hogy teljes legyen az ünnepi hangulat, ekkorra időzíti a Lauching Gagarin kiadó a zenekar Time is The Drug című új CD-jének piacra dobását.)

Rendelés, információk.

Kommentek

37,458KedvelőTetszik
2,899KövetőKövetés
1,060FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló