Hirdetés

Club Venszdéj #5

Ezen a héten a szokásosnál is több remixszel szolgálunk nektek, emellett feldolgozásokból sincs hiány. Holland emberek furcsa zenéje, a csapból is folyó N.A.S.A. És Little Boots, megerőszakolt R.E.M. Franciák remixelnek franciákat, a Pet Shop Boys pedig még mindig igen nagyon jó, Valentin napi meglepetéssel is szolgálunk. Szubjektív szűrőnkön újra a blogoszféra. Jobbat találtál? Alázz be alant!

Blogtúrásban közben annyiszor egyre többször bukkanunk N.A.S.A. számokra, remixekre. Ezt például Lovefoxxx-szal együtt vették fel, és a Database remixelte.

Oké, ez sem kifejezetten új, de cserébe tök jó. SebastiAn most sem nyúlt mellé; tökéletes The Kills remix. You have to send me desert dogs!

Magyar kollegeáink, a Kunkos fiúk háza táján került leközlésre két) vadonatúj remix a francia (nahát!) Reflex duótól, az egyik az új Franz Ferdinandot túrja meg, a másik szintén nagy  név, Digitalism.
 
A Super Furry Animals két élő akusztikus számát hallgathatjátok meg itt.

Na tessék, az R.E.M.-et se hagyják nyugton, buzerálják a lassan 20 éves, zongorázós felvételeiket is. Mi jöhet még?

VV Brown-ról és Little Boots-ról vagy az van hogy eddig is bőven hallottatok, vagy könnyen lehet, hogy ezután fogtok. Hogy ez jó vagy rossz, majd nyilván mindeni eldönti maga, de itt egy közös szám – egy füst alatt. Pontosabban Little Boots rátette a kezét VV Brown alapjára, szintiket írt rá és újraénkelte, és az eredmény meghallgatható a BigStereo csodablogon. Leave. Itt pedig egy MGMT feldolgozás ugyancsak Little Boots-tól, és a szintén MGMT Kids Ben Lee tálalásában.

 A régebben az A38 hajón is megfordult holland erotikus-elektronikus-zajos-rockos duó (ahol a duó alatt nem két srácot értünk a laptop mögött ácsingózni, hanem egy dobos-énekest és gy orgonást aki torzít mint a sssszemmmééét), a zZz új albummal jelentkezett Running with the beast címmel. Ezen a francia blogon nagyon méltatják és két számot le is lehet tölteni az anyagról, ha többet akarsz hallani irány a temperehányta myspace profil, igazán nagyon lelkesek pedig megvehetik az egészet a magyar Songo-n keresztül.

Korábban már megfordult a klubban az LA szintér betyára, az Oh Shit!. Lévén, hogy orosz blogról lopunk, mondjuk inkább úgy, hogy Ну и говно!, már amennyiben jól lgikázunk és ezt tényleg, hm, ekvivalens. Mielőtt nagyon belebonyolódnánk, itt található pár remix a jobb fajtából.

A végére pedig a lesújtó overkill: 25 Pet Shop Boys remix, mindenféle 12”-es lemezükről, a Lost Turntable blog jóvoltából. Ugyanitt olvasható a szerkesztő ízes bosszankodása a Live Nation és a Ticketmaster összeolvadásának okán. Akinek ez sem elég, annak itt egy feldolgozás a We Have Band-től.

És persze a klubban sem feledkezünk meg a Valentin napról. Rázd erre a hétévégén a kedveseddel/kedvesedet. Mereszébbeknek pedig: This next song is about shooting blood out your cock!

És te mégis jobbat találtál a héten? Komment!

Még több Popcorn

Connect funkcióval újít a Tidal

A streamszolgáltatás saját alkalmazását használhatjuk akár a CD-nél is jobb minőségű zenehallgatásra.

Két bónuszrészt kap az Eufória, az egyiket még idén

A zenében is nagyon erős sorozatnak már készül a második évada, de előtte még kapunk valamit.

Eladó a Bárányok hallgatnak című filmből ismert horrorház

Buffalo Bill házát egész olcsón meg lehet venni.

Kommentek

35,017KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
695FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Audiópartnerünk

Friss Lángoló

Flying Angels – Jön az új Trottel-lemez, itt egy dal róla

Természetesen a Talayapa projekttől is markánsan új megszólalásra számíthatunk.

Időkapszula 2000-be – 20 éves a Linkin Park debütalbuma

Minden idők egyik legsikeresebb debütlemeze ez, és az egyik legfontosabb alapműve nemcsak a felemás megítélésű nu-metal hullámnak, hanem az egész ezredfordulós popkultúrának.

A nők jogaiért küzd egy igazi girl power csajbanda Nyugat-Afrikából

A 10-17 év közötti lányok a zenéjükkel hívják fel a figyelmet az egyenlőtlenségre egy olyan helyen, ahol egyébként iskolába sem járhatnak.
00:03:34

A Scooter nem tud hibázni – Itt van 2020 himnusza

Zseni zene, zseni klip, zseni szöveg.

Jön az új Sigur Rós-lemez, de nem olyan, amilyet gondolunk

Egy 2002-es különleges projektjük felvételét adják most ki.