Hirdetés

Club Venszdéj #4

Furcsa párosításokkal engedünk titeket utatokra a közelgő hétvégére. Coldplay és a bitek, Justice és a xilofonok, Bob Dylan és a White Stripes találkoznak a klubban, na meg persze a szokásos remixkupac, és az általatok beküldött tragikus Nirvana gyalázás. Szubjektív szűrőnkön újfent a blogoszféra. Jobbat találtál? Alázz be alant!

Megint eltelt egy hét, jó r-r-r-r-r-reggelt. Az ausztrál Romulus és Remus-szal köszönünk a Dirty Disco youth tolmácsolásában. A blog úgy fogalmaz, hogy shit-cool electro, okosabbat mi sem tudunk! Rar!

Továbbugrunk a világ körül, valószínűleg műveletlenségünkből adódóan nem tudjuk megállapítani a blog nyelvét, és csak a domain segít. A szövegből persze egy kukkot sem értünk, de a dOP számában a zongora kellően vicces ahhoz, hogy ne törődjünk ilyesmivel. I didn’t read the Bible yet, Romeo!

Persze e hétre is jut egy kis Justice. De ahhoz, hogy valaki két xilofonon adja elő a dúdödenszt, talán inkább nem fűznénk kommentárt, mert minek.

A végén a nyüffenés külön jó.

Itt pedig egy Coldplay (vagy Satriani?) remixet hallgathattok meg a torzítás és a nintendo jegyében a Polychromatic jóvoltából.

És ahol már a domain sem segít a nyelvben, ott a blogolvasó tényleg elveszik, és mit talál? Tits & Clits-et a magyar Ektiv csapattól. Stílszerűen tehát hallgassátok itt az Agressive című új szerzeményt.

E heti kooperálásunk valójában nem is kooperálás. A covercuriosity.com zenés összefüggéseket keresett Bob Dylan és a White Stripes között amiket egy kisebb gyűjtemény formájában tett közé.  Ezek között hallhatóak Dylan számok a ‘Stripes előadásában valamit olyan dalok, amik Dylanre is hatással voltak és a duó is játszotta őket.

Akinek jár az Ed Banger hírlevél, annak most nem mondunk újdonságot (vagy egyébként sem). A többieknek ajánljuk DJ MEHDI ingyenesen letölthető mixét.

A Klaxons sem tétlenkedik természetesen. Dolgoznak az soron következő második lemezen, amelyről már játszanak új számokat. Itt van például egy elég rossz minőségű élő felvétel a Calm Trees című, de már csak a refrén is ígéretes.

Mr.Oizo remixet készített a Pink Is Punk formáció, a nagymester Positif című számához. Lehet rá lépegetni remekül, géphang néni szerint állatok vagyunk.

A Classix duó két remix-szel jelentkezik. Egyik a Riot In Belgium-ból kivált Beni számára készült, a másik pedig a Guns & Bombs formáció számára.

Két hete hazánkban járt a polihisztor Kissy Sell Out. Hallgassuk jóleső nosztalgiával az újra felbukó Datarock bandának készített remixét. Give It Up!

Csak erős idegzetűeknek, csak 18 éven felül, de szülőknek kötelezően, hogy miért nem érdemes a gyermekedet zenélni hagyni. Fish barátunk valószínűleg a pokol tüzén fog vezekelni, amiért ennek tett ki minket, de terjedjen csak, mint a pestis. Füleket befogni, katt, és világomlás.

És te mégis jobbat találtál a héten? Komment!

Még több Popcorn

Két bónuszrészt kap az Eufória, az egyiket még idén

A zenében is nagyon erős sorozatnak már készül a második évada, de előtte még kapunk valamit.

Eladó a Bárányok hallgatnak című filmből ismert horrorház

Buffalo Bill házát egész olcsón meg lehet venni.

Digitálisan felújították és tévében közvetítik a legendás 6:3-as magyar-angol meccset

Onnan indultak, hogy volt egy tévé képernyőjéről kamerával felvett fekete-fehér felvételük.

Kommentek

35,017KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
695FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Audiópartnerünk

Friss Lángoló

Aranyéletes dalához forgatott videót a SONYA Terézvárosban

A Hunyadi téri vásárcsarnok évtizedek óta lakatlan fejépületében zajlott a munka.

Nem olcsó, de nagyon erős az új Huawei Mate-széria

Bemutatkozott az új EMUI kezelőfelület, és egy rakás kiegészítő is érkezett.

Жълтото Момиче – Premier a Meszencsinkából is ismerős Biljarszki Emiltől

Ambient hangzású dal debütál a Lángolón, klippel együtt.

Budapesttől is elbúcsúzik Ozzy Osbourne

Az eredeti turnéban nem volt benne Budapest, a most lefoglalt dátumokban már igen.

Tiktokos hülyeség miatt került vissza a Fleetwood Mac a slágerlistákra

Egy veszélyes kihívás miatt éli újabb fénykorát a zenekar. A gördeszkázás közbeni áfonyalé szürcsölgetésbe a zenekar is beszállt.