Hirdetés

Club Venszdéj #28

A múlt heti elektronikusabb hangvételű Venszdéj után most egyenlít a világegyetem; itt van Karen O másik, mesélő oldala, Uffie újra uffektál (bocs), diszkórock Kanadából, a még mindig éteri Air, Brooklyn vámpírjai, és persze a remixek. Szubjektív szűrőnkön újfent a blogoszféra, ha jobbat találtál a héten, alázz be alant!

Az electro 2.0 szubjektív kijelentés szerint legidegesítőbb rákfenéje Uffie, persze lehet, hogy csak irigység mondatja ezt, és a tény, hogy nem mernénk megszólítani egy buliban. Mindenesetre 2010 legelején új albummal jelentkezik, most pedig új videoklippel állt elő, amelyet Nathalie Canguilhem rendezett.

Az Air is új lemezt jelentetett meg a napokban, erről mi is megemlékeztünk, és természetesen a blogoszférát sem hagyta hidegen a szellős kérdés. Hallgasd meg a You Can Tell It To Everybody című dalt itt.

A változatosság kedvéért a Vampire Weekend is új albummal jelentkezik januárban, és a nyitó dalt ingyenesen letöltheted a zenekar hivatalos honlapjáról. Horchata!

Tavaly év végén, visszafogott hype mellett jelent meg Tobacco,  közepesnél valamivel jobban borult és szabdalt elektroval teletűzdelt Friends című lemeze. saját anyagaihoz képest laza, de bőven tetszetős remixet készített a Health számára. Hallgasd meg ebben a postban.

Szexi diszkórock a Metric-kel párhuzamba vonva, ezek lennének a torontói Dragonette(lent) zenekar hívószavai, akik nem szégyellik a Lángoló Gitárok kritikáját nyúlni, amikor azt mondják "bárcsak Lady Gaga okosabb szövegekkel operálna annál, mint >>I wanna take a ride on your disco stick<<". Hallgasd meg a We Rule The World című számukat itt, a a Fixin’ to Thrill című új albumról származik.

A Yeah Yeah Yeahs felől (is) ismert Karen O filmzenét szerzett mellékprojektjével, amely fantáziadúsan a a Karen O & The Kids nevet viseli, és gyakorlatilag supergroup. A kérdéses film a trailer alapján egy egészen kitekert mese. Olvass róla bővebben és hallgass meg egy dalt a Kunk postjában.

És azért persze dance is akad – a Pop Noir, ami valóban leíró név, baljós elemekkel operál, de csak színez, és megmarad szórakoztatónak. Egy dalukat a Fantastic Heat Brothers dolgozta át egy hamisítatlan lötyögős alappá, ezzel kitáncolunk a hétből.
 

Kommentek

Teljes bizonytalanságban tart, majd letaglóz – Ilyen volt a Tudhattad volna sorozat

Az HBO minisorozata tele van fordulatokkal, és végre egy olyan krimi, amiben a a legvégéig lehet találgatni, hogy ki tette. De nem biztos, hogy ez az előnyére válik.

Wanted Podcast #21 // Isten keze – Szily Lászlóval Maradonáról

Itt még csak az argentin zseni, minden idők egyik legnagyobb labdarúgójának hatvanadik születésnapja alkalmából ültek le beszélgetni.
35,017KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
705FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Veretes hard rock – P. Box-koncertalbum jön ki LP-n, itt egy dal róla

Most először jelenik meg koncertalbum a korai korszakból.

Tomboló gyerekek az YZZO új klipjében

Mindössze egyetlen dal jelent meg korábban az Yzzo-tól, de most itt a második, klippel együtt.

What’s Mine Is Mine – Premieren a The Anahit új dala

Dal a test és a lélek szabadságáról.

Az idő drog – Premieren a colorStar új videója

A colorStar tavaly megjelent új lemeze, a Time is The Drug címadó dala kapott ezúttal látványos szöveges videót.

Érzelmek és küzdelmek – Premieren Debby May bemutatkozó dala

Debby May bemutatkozó dala, a Tell me Vroom Vroom, egy többéves alkotófolyamat első gyümölcse.
Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló

Az élet kiteljesedése – Meghallgattuk a Makám, a Ferenczi György és az 1-ső Pesti Rackák és Guessous Mesi új albumát

Olyan lemezekkel rukkoltak elő, amik önnön létükkel húzzák alá, hogy az élet a költészet tükrében tud igazán kiteljesedni.
02:26:53

Így játszik Alice In Chainst a Metallica, a Korn, a Mastodon, Corey Taylor, a Soundgarden tagjai meg még egy rakás zenész

Idén lett 20 éves a seattle-i Museum Of Pop Culture, illetve idén lett 30 az Alice In Chains első nagylemeze. Nem emiatt, de ilyen...

A Spotifyon hamarosan kiderül, hogy melyik dal honnan nyúlta a témáit

Mesterséges intelligencia mondja majd meg, hogy nem is olyan egyedi az a dal, ahogyan azt a szerzője gondolta.