Hirdetés

Club Venszdéj #2

E heti gyűjtésünkbe fért új Gorillaz-demo, indietronica, Ingyenes Szemét Tudomány, ingyenes skandináv jéghegyzene, Állat Társulás, Nemis Rihanna, Lily Allen és a Kaiser Chiefs, Nagy Zenekarok játsszák Nagy Zenekarok számait, a Csodabogarak, vagy inkább egyetlen Csodabogár újbóli támadása, avagy miből lesz a cserebogár és mi lesz a csodabogarakból. Szubjektív szűrőnkön tehát újfent a blogoszféra. Jobbat találtál? Alázz be alant!

Alapozásnak egy kedves Beastie Boys – Justice mashup. Názáret Intergalaktikus Vizei, Bazeg!

Damon Albarn új Gorillaz-demokat mutatott be a BBC One rádióban. Mi pedig egyet itt. Broken! Hallottunk tőlük jobbat, de majd meglátjuk. Kicsit mintha Dave Gahan alá japán RPG zenét raktak volna.
           
Kaptunk új Prodigy-klipet is a hétvégén, mi megúszósan nem foglalnánk állást a fitymálók és az ujjongók között. A vizuális ártalom tehát itt, ha ugyan le nem szedik, mire idetévedsz:

Mp3-ban pedig itt, de ezt nem tőlünk hallottad.

Február 16-án jelenik meg Heroes címmel egy izgalmasnak ígérkező jótékonysági feldolgozáslemez olyan neves közreműködőkkel, mint a TV On The Radio, Beck, The Kooks, The Hold Steady, Lily Allen, Yeah Yeah Yeahs, Franz Ferdinand, és még sorolhatnánk. Info a lemezről itt, A Hot Chip Joy Divison-feldolgozása pedig itt.

Örvendjünk együtt az új Animal Collective-lemeznek, például mások értelmezésének hallgatásával. My Girls (Mexicans With Guns Remix)

Zajos villanyos zene, amit a music.for-robots.com blogon találtunk, és szeretnénk még hallani belőle. Aztán onna leszedték, de ahogy lenni szokott megvan máshol a Three Trapped Tigers. És valóban, pont ilyen lehet három unatkozó tigris csapdában.

Sokan valószínűleg már futnak olyan nevek hallatán, mint MGMT, The Kooks, Does It Offend You, Yeah?, vagy Bloc Party. Nekik nem ajánljuk ezt a két kollaborációt. A többieknek jó szórakozást. Diszkó erre.

Egyenesen Brooklynból szól hozzánk a Junk Science hiphop duó. Ingyenes az új, „Running Shoes” című, Barack Obama inspirálta, de nem politizáló single. A kiadó oldaláról ingyenesen letölthető, más kiadványokkal együtt, köztük például egy 4 számos EP az Iller Than Theirs nevű, szintén indie-hiphop formációtól.

És lám, Brooklynból már csak egy ugrás a skandináv elektronika folkos ízekkel. Az NME  napi letöltései között találtunk a The Deer Tracks duóra, akiknek amellett, hogy nagyon jó a nevük, ingyenesen letölthető egy új számuk, és ugyanitt megnézhető egy klipjük, ami animált, és igen nagyon szép. Sigur Rós-kedvelőknek gyakorlatilag kötelező, a többieknek segít megtalálni ebben a cidriben a szépet. Erre.

Eheti akusztikus furcsaságunk egy kétgitáros variáció fiúk énekével, akiknek majdnem elhisszük, hogy átérzik Rihanna Umbrella című számát. Info róluk vagy rögtön az mp3.

Viszonylag régi, de ha nem ismeritek, érdekes lehet Lily Allen és Mark Ronson verziója a Kaiser Chiefs zseniális Oh My God együtténeklős slágerére trombitákkal, és hm, jazzes csavarral. Erre.

Pár hete mi is elmondtuk az elondanivalót Ladyhawke debüt lemezéről. Most egy Brooklyn-i, és egy osztrák producer mondja el dalban az övét a Diszkódémonoknál.

Egy tök jó Late Of The Pier remix a végére, jópofa kézzel írott levéllel, elvileg a tagoktól. Ja igen, szóval a remix, amelyet Tronik Youth követett el. Bathroom Gurgle!           

Random Klubtöltelék:

Hype Machine
Streetkiss
Discobelle
The Mixtape Podcast

És te mégis jobbat találtál a héten? Komment!

Még több Popcorn

Két bónuszrészt kap az Eufória, az egyiket még idén

A zenében is nagyon erős sorozatnak már készül a második évada, de előtte még kapunk valamit.

Eladó a Bárányok hallgatnak című filmből ismert horrorház

Buffalo Bill házát egész olcsón meg lehet venni.

Digitálisan felújították és tévében közvetítik a legendás 6:3-as magyar-angol meccset

Onnan indultak, hogy volt egy tévé képernyőjéről kamerával felvett fekete-fehér felvételük.

Kommentek

35,017KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
695FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Audiópartnerünk

Friss Lángoló

Aranyéletes dalához forgatott videót a SONYA Terézvárosban

A Hunyadi téri vásárcsarnok évtizedek óta lakatlan fejépületében zajlott a munka.

Nem olcsó, de nagyon erős az új Huawei Mate-széria

Bemutatkozott az új EMUI kezelőfelület, és egy rakás kiegészítő is érkezett.

Жълтото Момиче – Premier a Meszencsinkából is ismerős Biljarszki Emiltől

Ambient hangzású dal debütál a Lángolón, klippel együtt.

Budapesttől is elbúcsúzik Ozzy Osbourne

Az eredeti turnéban nem volt benne Budapest, a most lefoglalt dátumokban már igen.

Tiktokos hülyeség miatt került vissza a Fleetwood Mac a slágerlistákra

Egy veszélyes kihívás miatt éli újabb fénykorát a zenekar. A gördeszkázás közbeni áfonyalé szürcsölgetésbe a zenekar is beszállt.