Hirdetés

Club Venszdéj #19

Hivatalos Daft Punk remixlemezen a magyar Tits & Clits, Kovary és a szájaló fantom a Headshotboyz tálalásában. Csőnadrág-rap, pszeudo-break, (majdnem) meztelen lányok, és férfikönnyek amerikából, mindezek után pedig mi más mint… a szellemirtók. Változatos ámbár szubjektív heti szűrés a zenei blogok mozgásából. Ha jobat talált, alázz be alant!


Kevés rap felől érkező előadó csinálja meg a nagy trükköt, miszerint a saját, stílusbeli hallgatóságon kívül másokhoz is szóljon, azért az utóbbi évtizedben többeknek sikerült, és  a megoldás pont annyi amennyinek tűnik – máshonnan is meríteni kell zeneileg. A dél-londoni szuper magabiztossággal megáldott Master Shortie ügyes e téren, indie-s gitárok, singalong refrének és folyamatos vaker. Kóstolj bele a myspace-en, és tölts le egy számot innen.

Megint Alex Metricitt egy erősen break-es behatású remix a Treasure Fingers számára. Grátisz slapbasszus és sok húzás, kiváló!

Make The Girl Dance. Francia elektro-rock duó egy egészen kúl videoklippel, nem merjük semmire leírni, hogy merész, de ha mernénk, most ideírnánk. A zene unalmasabb és izgibb is lehetne, a vinnyogó szintigitár viszont mindenképpen jó pont.

Lehúzós amerikai folk, valaki? Többször kiderült már, hogy itt a Venszdéjnél stikk van erre. Nem került sok tanakodásba tehát szerepeltetni az eheti gyűjtésben ezt a whiskey-től és összetört férfiszívtől szagló fájdalmas nótát. A büszke szakálltulajok The Dark Woods néven alkotnak, a szám címe The Gallows és érdemes szeretni.
Egyébként remek gyűjtés kóstoló mp3-akkal a témakörben itt.

Magyarok ektiven nyilaznak közben (bocs). A Headshotboyz duó két remixét újíthatjátok be a héten, az egyiket Kovary és MC Fantom közös szerzeményéből készítették, a másikat pedig az Angliában székelő Diesler nevű produkció számára, ez utóbbi a management tolmácsolásában „nu jazz meets funky fidget „.

A Tits and Clits duó pedig a Data Sapiens blog megbízásából egy igazi nemzetközi nehézsúlyú elektro projektbe kapcsolódott be; történetesen a Daft Punk 2005-ös Human After All lemezét remixelték csapatok és előadók a világ minden tájáról. A magyar duó igen illusztris társasággal tett eleget a felkérésnek, a további remixerek között szerpel a Disco Villains, a Dirty Disco Youth és még sokan mások. A srácok a The Prime Of Your Life című tracket turbózták fel, letölthető itt, de leginkább a teljes album letöltését ajánljuk, csalódni vélhetőleg nem fogtok.

Ed Banger hírlevelet olvasni keserédes elfoglaltság. Végigolvasod az új megjelenéseket, szembesülsz vele, hogy milyen partik nem lesznek soha Budapesten, aztán vígaszajándékként letöltöd a havi ingyomos anyagot. Tedd te is ezt:  Krazy Baldhead feat. Outlines’ edit of Ghost Busters!

És te mégis jobbat találtál a héten? Komment!

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
874FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló