Hirdetés

Club Venszdéj #19

Hivatalos Daft Punk remixlemezen a magyar Tits & Clits, Kovary és a szájaló fantom a Headshotboyz tálalásában. Csőnadrág-rap, pszeudo-break, (majdnem) meztelen lányok, és férfikönnyek amerikából, mindezek után pedig mi más mint… a szellemirtók. Változatos ámbár szubjektív heti szűrés a zenei blogok mozgásából. Ha jobat talált, alázz be alant!


Kevés rap felől érkező előadó csinálja meg a nagy trükköt, miszerint a saját, stílusbeli hallgatóságon kívül másokhoz is szóljon, azért az utóbbi évtizedben többeknek sikerült, és  a megoldás pont annyi amennyinek tűnik – máshonnan is meríteni kell zeneileg. A dél-londoni szuper magabiztossággal megáldott Master Shortie ügyes e téren, indie-s gitárok, singalong refrének és folyamatos vaker. Kóstolj bele a myspace-en, és tölts le egy számot innen.

Megint Alex Metricitt egy erősen break-es behatású remix a Treasure Fingers számára. Grátisz slapbasszus és sok húzás, kiváló!

Make The Girl Dance. Francia elektro-rock duó egy egészen kúl videoklippel, nem merjük semmire leírni, hogy merész, de ha mernénk, most ideírnánk. A zene unalmasabb és izgibb is lehetne, a vinnyogó szintigitár viszont mindenképpen jó pont.

Lehúzós amerikai folk, valaki? Többször kiderült már, hogy itt a Venszdéjnél stikk van erre. Nem került sok tanakodásba tehát szerepeltetni az eheti gyűjtésben ezt a whiskey-től és összetört férfiszívtől szagló fájdalmas nótát. A büszke szakálltulajok The Dark Woods néven alkotnak, a szám címe The Gallows és érdemes szeretni.
Egyébként remek gyűjtés kóstoló mp3-akkal a témakörben itt.

Magyarok ektiven nyilaznak közben (bocs). A Headshotboyz duó két remixét újíthatjátok be a héten, az egyiket Kovary és MC Fantom közös szerzeményéből készítették, a másikat pedig az Angliában székelő Diesler nevű produkció számára, ez utóbbi a management tolmácsolásában „nu jazz meets funky fidget „.

A Tits and Clits duó pedig a Data Sapiens blog megbízásából egy igazi nemzetközi nehézsúlyú elektro projektbe kapcsolódott be; történetesen a Daft Punk 2005-ös Human After All lemezét remixelték csapatok és előadók a világ minden tájáról. A magyar duó igen illusztris társasággal tett eleget a felkérésnek, a további remixerek között szerpel a Disco Villains, a Dirty Disco Youth és még sokan mások. A srácok a The Prime Of Your Life című tracket turbózták fel, letölthető itt, de leginkább a teljes album letöltését ajánljuk, csalódni vélhetőleg nem fogtok.

Ed Banger hírlevelet olvasni keserédes elfoglaltság. Végigolvasod az új megjelenéseket, szembesülsz vele, hogy milyen partik nem lesznek soha Budapesten, aztán vígaszajándékként letöltöd a havi ingyomos anyagot. Tedd te is ezt:  Krazy Baldhead feat. Outlines’ edit of Ghost Busters!

És te mégis jobbat találtál a héten? Komment!

Kommentek

Film készül B.B. King életéből, Bunk Moreland játssza majd a főszerepet

A film nem öleli fel a legenda teljes életét, inkább a fiatal zenész Michael Zanetishez köthető kapcsolatát mutatja be.
35,017KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
694FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Audiópartnerünk

Friss Lángoló

David Hasselhoffnak van egy metálzenekara, pénzt gyűjtenek az első klipre

Aki hallani akarja The Hoff metáldalát, adjon pénzt. Klip is lesz hozzá.

Jön az Iron Maiden Budapestre

A magyar főváros is bekerült az Iron Maiden Legacy Of The Beast turnéjának utolsó szakaszába.

Koncertekkel teli szállodaként és zenei inkubátorházként működő központ épül Amerikában

A Universal Music Group szállodájában akár a szoba erkélyéről lehet nézni a koncerteket.

Magyarországon is elérhető lesz a black metálosok álomtelefonja

Az utóbbi idők egyik, ha nem a legizgalmasabb koncepciójával állt elő az LG.