Hirdetés

Club Venszdéj #13

Az eheti termés ismét nem volt túl nagy, de azért fennakadt a szűrőnkön egy-két nagy név, és ismeretlen de érdekes kicsi is. A skála elég széles, hallható a U2-Justice összeeresztés, The Police munkamániás elektromágusok szerint, SayCet, akiből még, még, még, Britney és a Franz Ferdinand, brazil tinik és nembrazil vámpírok. Szubjektív szűrőnkön újfent a blogoszféra – ha jobbat találtál, alázz be alant!
 
Adtunk már hírt itt a Lángolón is a már nem is új U2 szám Justice remixéről, most azonban meg is tudjátok hallgatni. A franciák kicsit félvállról vehették, a slap basszus megvan de egyébként ugye szarból nem lehet, tehát nem annyira jóból nem olyan könnyű nagyon jót kihozni.
 
A DiscoTech munkássága állandóan felbukkan itt a Venszdéjben, ennek az oka egészen egyszerű: tök szerethető, hogy azon túl, hogy remekül használják a kialakult sémákat, semmi különöset nem csinálnak. Nagy slágereket vesznek alapnak, és nagyon hatásvadász remixeket csinálnak belőlük, club kidek nagy örömére. No kockázat, de kikapcsolódni remek. Most épp Roxanne-ról énekel a The Police mindenféle ritmikus torz és mély szintihangok kíséretében.
 
A Kunk véleményét pedig csak osztani tudjuk azzal kapcsolatban, hogy a múltkori, itt is közzétett SayCet remix mellett nem, hogy nem lehetett elmenni szó nélkül, muszáj volt megjegyezni a nevét és várni az elkövetkezőket. Meg is érkeztek, az aktuális Phonex sláger és az I’m Not című Panda Bear újraértelmezésének személyében. Erre a produkcióra tényleg oda kell figyelni az idén.
 
Igazán nem mondhatjátok, hogy legaljapop tekintetében sokszor szaladna el velünk a ló. Nos, most engedünk neki, jön Britney, akit elször a Franz Ferdinand játszik el egész viccesen a BBC stúdiójában, kérdésre a feldolgozás miértjét is megosztják – ez volt a legjobb szám az utóbbi időben. Grátiszban a botránynak kevés, slágernek béna If You Seek Amy remixe a Crookers Toy Soldier-től.
 
Pofátlan dolog azzal idegesíteni az idősebbeket, hogy fiatalabb vagy, és bezzeg, ezek a taknyosok mind ezt csinálják. Nincs ez másképp a brazil Mickey Gang esetében sem, akik arról énekelnek, hogy I Was Born In The Nineties, a piszkosnyelvű kis suttyók meg még a nemiségről is merészelnek énekelni. A zenéjük indie vakarászás szintibasszussal, meg nemszinti basszussal, csak szintivel.
 
Zárjuk ezt a rövidre sikerült heti termést egy egészen szentimentális, akusztikusgitáros-vonósozós számmal a Pink Mountaintops-tól, Vampires címmel. Ebben a felvezetésben ez nagyon rossz szám is lehet, de ez az az elsőre is fogós, nem ciki fajta. Ismerjétek emg ti is itt, vannak hozzá magvas gondolatok.
 
És te mégis jobbat találtál a héten? Komment!

Kommentek

Film készül B.B. King életéből, Bunk Moreland játssza majd a főszerepet

A film nem öleli fel a legenda teljes életét, inkább a fiatal zenész Michael Zanetishez köthető kapcsolatát mutatja be.
35,017KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
694FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Audiópartnerünk

Friss Lángoló

Koncertlemezt ad ki az Arctic Monkeys, karitatív célból

Minden bevétel a War Child UK-nek megy.

Ingyenes Spotify online workshop a Spotify embereivel

Hogyan működik a Spotify algoritmusa? Hogyan tud egy dal bekerülni egy Spotify playlistbe? Mire jó a Spotify For Artists fiók?

David Hasselhoffnak van egy metálzenekara, pénzt gyűjtenek az első klipre

Aki hallani akarja The Hoff metáldalát, adjon pénzt. Klip is lesz hozzá.

Jön az Iron Maiden Budapestre

A magyar főváros is bekerült az Iron Maiden Legacy Of The Beast turnéjának utolsó szakaszába.

Koncertekkel teli szállodaként és zenei inkubátorházként működő központ épül Amerikában

A Universal Music Group szállodájában akár a szoba erkélyéről lehet nézni a koncerteket.