Hirdetés

Club Venszdéj #1

Új heti rovattal jelentkezik a Lángoló Gitárok: csütörtökönként az ámulatbaejtően fantáziadús Club Venszdéj néven fölözzük le számotokra szubjektív kis szűrőnkkel az mp3 blogoszférát. Blog és szám sok van, az odafigyelhető határt például bőven meghaladja. Figyeljünk többen, kommentáljunk.

Radiohead és Jay-Z! Ha csak egyet nézel meg ezen a héten, ez legyen az. Jaydiohead néven készített abszolút igényes mashup-albumot egy Minty Fresh Beat nevű New Yorki producer. Hát bizony hülye ötlet, de hogy mennyire jó, azt tesztnyalásképpen hallgasd meg itt, vagy ha eleve bizakodsz, rántsd le az egész albumot innen.

Emlékeztek a Vanishing Point című filmre? Hogy emlékeznétek, 71-es. Viszont  New Yorkban emlékeznek, de legalábbis újra felfedezték. A 33hz remek kis videoklipet csinált belőle például az új single-jéhez. I FEEL ALIVE!. Torzszintis cucc, a hang és a kép együtt telitalálat.

JustinJay.com
Kezdésnek egy remek rotyogtatós The Wombats remix, a Ting Tings Calvin Harris féle újratekergetése nem túl izgalmas, viszont a KnightLife féle Cobra Dukes szám kellemes kikapcsolódás a fülnek (értsd üt). Ugyanitt Villains, kedves gépelési hibával, de a mix tényleg táncoltatós. Mehetünk is tovább.

Egy kedves Arcade Fire feldolgozás, Sara Lov debüt EP-jéről. My Body Is A Cage!

Készült egy vicces remix a tavalyi Pitchfork nyertes Fleet Foxes számára. Ez e.

Egy tök jó Digitalism – Idealistic Remix.

A Marina & The Diamonds formációról könnyen lehet hogy sokat fogunk hallani a jövőben. Finom játékos elektronika, akusztikus gitár és élettel teli ének abban a két számban és videoklipben, ami a Bigstereo-ra felkerült. Vagyis, ide

És te mégis jobbat találtál a héten? Komment!

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
874FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló