Hirdetés

Cloud Rat és Leechfeast lesz a Robotban

Az évek óta lemondott koncerteknek szinte előnye, hogy idén áprilistól Budapesten kis túlzással nem lehet eldobni úgy egy követ, hogy ne valami minimum közepesen érdekes bulira esne. Hátrány persze, hogy emiatt szelektálni is kell néha, de van, ami kötelező kör: ilyen például a 2009 óta létező michigani Cloud Rat is április 28-án.

A Cloud Rat legnagyobb erősségei közé a pusztítás tartozik, de ez még nem mond el igazán mindent a helyzetről: már korai lemezeiken is az átlagosnál valamivel megjegyezhetőbb grindcore-ban (vagy persze grindpunkban, ki tudja már ezeket követni) utaztak, de az évek során ennél sokkal izgalmasabbá vált a helyzet. A 2019-ben kiadott Pollinator néha bekevert doomos, vagy akár elektronikus hatásával már inkább emlékeztet a Converge által csúcsra vitt stílusokon túlmutató szomorúságra, amiben nagy szerepe van Madison Marshall egyre karakteresebb károgásának.

Nagyon ritkán láthatunk egy egyértelműen kreativitása csúcsán látható zenekart élőben sajnos, úgyhogy irány a Robot csütörtök este!

Azt sem érdemes elfelejteni, hogy a Cloud Rat idegbetegsége előtt lesz valódi lassulás is: a Magyarországon már többször is járt szlovén Leechfeast előzeenkarként gonoszkodik majd a közönséggel.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk