Hirdetés

Chris Martin nélkül a Coldplay

Nemrég a Coldplay stúdióba vonult, hogy elkezdjen dolgozni elkövetkezendő albumán, ám nem sokkal a munka beindítása után Brian Eno írt egy levelet a csapatnak, hogy rúgják ki Chris Martint, mert úgy jobban fog menni a munka. Persze a híres producer nem örökre gondolta eltávolítani a bulvármédiából is ismert énekest, hanem csak az első pár hétre, hátha Martin kreatív ötleteinek hiányában valami különlegeset tesznek a többiek a produkcióhoz.

Hirdetés

Sértődöttség nincs, az énekes inkább szólózik néhányat akusztikus hangszerelésben. Az egyik Absolute Radioban adott előadásán (ami az első volt egyedül) ezt nyilatkozta: „Eno azt mondta, hogy velünk szeretne dolgozni a következő lemezünkön is, de csak akkor, ha engem kitiltanak a stúdióból. Szerinte jobb lenne, ha első két hétben nélkülem melóznának: ’Jobbat tudtok csinálni az énekes nélkül’ mondta nekik Brian.” Aztán Martin még hozzátette: „Jó ötletnek tűnik a dolog, mert így a csapat szabadon próbálgathatja a furcsa ötleteit nélkülem.”

(A mellékelt kép amúgy január 29-én készült Londonban, és jól látható rajta, hogy Chris Martin egy Barack Obama feliratú karszalagot visel…)

Kommentek

35,681KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
734FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló