Hirdetés
Hirdetés

Carbovaris és Steaming Satellite az A38-on

A négy éve működő, és még mindig nagyon fiatal tagokból álló indie-kvartett, a Carbovaris (a tavalyelőtti „macskás” album és egy tavaly kiadott ötszámos EP után) megjelentette és koncerten is bemutatja második kislemezét. Az évek során Wan2-tehetségkutatót nyerő, a Universalnál lemezszerződéshez jutó, majd a Petőfi Rádió és a Viva TV játszási listáin komoly helyezéseket elérő, Viva Comet-jelölést is kapott zenekar az utóbbi idők egyik legüdítőbb produkciójává vált. A kiindulópont valahol a kilencvenes évek britpopjában, illetve a hatvanas évek mod-mozgalmában található, a korai anyagok nyersebb, punkosabb hangzását némiképp a Placebóra emlékeztető csilingelős, visszhangos gitárok, illetve skás, helyenként funkos lüktetésű indiepop-dalok váltották fel. A december 12-ei koncertre elővételben jegyet váltók pedig abban az örömben részesülnek, hogy ők (és csak ők!) letölthetik a Carbovaris beharangozó kislemezét, a Sand and Dustot.

A Carbovaris mellett a második albumát ugyancsak idén megjelentető, négytagú, lendületes indie-t játszó salzburgi zenekar, a Steaming Satellites, a Battery Band és a The Biebers lép még színpadra.

Jegyek elővételben kaphatóak az A38 honlapján és a helyszínen 800 Ft-ért, a koncert napján 1000 Ft-ért.

A koncertre most egy páros belépőt nyerhetsz a zenekar jóvoltából, mindössze egy kérdésre kell válaszolni: Hol forgatta a Carbovaris az új klipjét? A helyes megfejtéseket a Lángoló-Carbovaris-Játék tárggyal a jatek@langologitarok.hu címre kell küldeni.

Advertisement
38,982KedvelőTetszik
3,057KövetőKövetés
3,800FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló