Hirdetés
Hirdetés

Canyon – Premieren a Légüres tél első dala

Canyon címmel debütál a Légüres tél első dala, amely izgalmas mérföldkő a pécsi gyökerekkel rendelkező, de már Budapesten tevékenykedő tagok életében. Több mint 10 éve zenélnek együtt különböző zenekarokban, a jelenlegi formációval most érezték időszerűnek, hogy megmutassák magukat.

“Augusztus elején forgattuk a klipet, a nyár egyik leghidegebb napján, de így is csodás munkát végeztek a színészeink, Berényi Nóra és Szekeres Máté, jól is állt a klipnek a zord időjárás. A sötétebb tónusú dalhoz tökéletesen passzoló atmoszférát teremtett Tóth Lili Laura rendező és Csillag Marcell operatőr, Óvári Panka és Farkas Marcell látványtervezők maszkjaival pedig egy izgalmas folk-horrorszerű világ jött létre.”

Hirdetés

A dalt az Origo hangstúdióban rögzítették Cserny Kálmán “Bogi” keze alatt, míg a vokál fx a “viddytheloop” néven alkotó Ludézer Dániel műve.

Az első dal bemutatásával a Légüres tél elkezdte tervezni egy teljes album megjelenését a következő évre, addig is kövessétek őket Instagramon és Facebookon.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,003KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,870FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók