Hirdetés
Hirdetés

Campus Fesztivál Kvíz – Válaszolj három kérdésre és nyerj páros bérletet!

Július utolsó szerdáján immár 16. alkalommal veszi kezdetét az évek során a kelet-magyarországi régió legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvényévé fejlődött Campus Fesztivál, ahol a 4 nap alatt összesen 15 színpadon közel 270 produkciót láthat majd a közönség. Az idei programfelhozatal, ha lehet, az eddigi legerősebbnek ígérkezik, hiszen minden korábbinál több külföldi headliner érkezik a debreceni Nagyerdőbe, többek között olyan nevek, mint Rita Ora, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Solveig, a Mando Diao, Rival Consoles, Darude, Natascha Polké, Queen Omega & The Royal Souls, a Hemlock, Gayle, vagy a Danko Jones. Természetesen ott lesz a hazai élvonal is, köztük több olyan fellépő, akik ebben az évben csak itt lesznek láthatók a nyári fesztiválszezonban. Önálló színpad várja mind a rock / metal, mind a rap/trap/hiphop műfajok kedvelőit, emellett a fesztivál nem feledkezik meg azokról a helyi hősökről sem, akik az elmúlt évtizedekben stílustól függetlenül meghatározó szerepet játszottak a város zenei életében.

Hirdetés

Minderről bővebben már olvashattatok korábban, hiszen néhány napja részletes programajánlót közöltünk a rendezvénnyel kapcsolatban. Most viszont itt a játék ideje, melynek végén egy szerencsés olvasónk páros fesztiválbérletet nyerhet! Ehhez nem kell mást tennetek, mint helyesen válaszolnotok az alábbi kérdőívben feltett három egyszerű kérdésre. Ha netán segítségre van szükségetek, kattintsatok a fentebb hivatkozott ajánlóra, amiben minden szükséges információt megtaláltok. Nem kötelező, de megköszönjük, ha segítetek nekünk a rendezvény promóciójában, és ajánljátok a játékot kommentben ismerőseiteknek, és megosztjátok ezt, vagy a korábbi cikket közösségi oldalatokon!

A jelentkezési határidő: 2024. július 14., vasárnap éjfél. Másnap reggel sorsolunk, a nyertest e-mailben értesítjük. A játék során beérkezett adatokat a sorsolás után töröljük az adatbázisunkból.

Jegyek és további információk a Campus Fesztivál weboldalán és közösségi felületein!

Fotó: Campus Fesztival Official Facebook

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,011KedvelőTetszik
3,068KövetőKövetés
4,580FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók