Hirdetés

ByeAlex az MTI-n keresztül szidta a Lángolót

Csodálatos sorokat fedeztünk ma fel az MTI szokásos, mozgóképes seregszemlékkel és egyéb szintagmaszörnyekkel turbózott, hiperizgalmas hírfolyamában: ByeAlex a közszolgálati szócsövön keresztül hazugozta le a Lángoló Gitárokat. Íme a kedden 14:54-kor lehozott, irgalmatlanul hosszú hír legizgalmasabb része:
ByeAlex a hétvégén már átesett egy másik tűzkeresztségen, első nagyobb szabású koncertjén, ami a fővárosi Zöld Pardonban volt. Mint mondta, nem érdekli, hogy az egyik zenei portáltól hideget-meleget, lesújtó kritikát kapott fellépése után. “Sok hazugság és rosszindulat volt abban a cikkben. Én elégedett voltam a koncerttel, abból a szempontból mindenképpen, hogy ez volt az első. A közönség nagy számban volt kíváncsi rám, jól érezték magukat, akárcsak mi a színpadon, a koncert után rengeteg aláírást kellett kiosztanom” – fejtette ki ByeAlex, akit az elmúlt hetekben az év hazai felfedezettje kategóriában Fonogram-díjra is jelöltek. 
Bár nem nevezte meg, de a cikk, amiért az énekesnek kikiáltott hipszter ennyire berágott, minden bizonnyal a ByeAlex a színpad ellen című koncertkritika volt. Itt pedig egy kép a buliról (fotó: Vanik Zoltán/Velvet):

Kommentek

Két perc a David Bowie életéről szóló filmből

A filmben Johnny Flynn játssza Bowie-t, és egy darab Bowie-dal sem hangzik el benne.
35,017KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
694FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Audiópartnerünk

Friss Lángoló

Fehér babák – Premieren a Folkfonics Cseh Tamás-feldolgozása

Cseh Tamás és Bereményi Géza dalszerző páros nagyjából hasonló korban alkotta meg a Fehér babákat, mint amilyen idősek a Folkfonics zenekar alapítótagjai voltak a...

A zenehallgatás rosszat tesz a természetnek

A vinyl lemez sem környezetkímélő, de a streaming évről-évre jobban megterheli a Földet.

Két perc a David Bowie életéről szóló filmből

A filmben Johnny Flynn játssza Bowie-t, és egy darab Bowie-dal sem hangzik el benne.

Koncertlemezt ad ki az Arctic Monkeys, karitatív célból

Minden bevétel a War Child UK-nek megy.

Ingyenes Spotify online workshop a Spotify embereivel

Hogyan működik a Spotify algoritmusa? Hogyan tud egy dal bekerülni egy Spotify playlistbe? Mire jó a Spotify For Artists fiók?