Hirdetés

Bűnösnek vallotta magát felesége tervezett meggyilkolásában Tim Lambesis, az As I Lay Dying frontembere

tim-lambesis-670.jpg

Sokáig tagadta a vádakat, de kedden elismerte bűnösségét Tim Lambesis, az As I Lay Dying frontembere. A metalcore énekest azért tartóztatták le még tavaly májusban, mert bérgyilkost fogadott felesége megölésére. Pechjére azonban egy civil ruhás nyomozót fogadott fel. Az előzetes letartóztatás után óvadék ellenében Lambesis házi őrizetbe került, onnan intézte ügyeit, köztük az Austrian Death Machine projekt harmadik lemezének április 1-re tervezett kiadását.

A mostani meghallgatáson számos részletre derült fény Lambesis és a tanuk beszámolója alapján. Például, hogy a feltételezett bérgyilkosnak ezer dollár mellett fényképeket adott a feleségéről, valamint a nő házának biztonsági kódját is megadta, illetve elmondta, hogy mikor lesz ő a közös, adoptált gyerekeikkel, hogy legyen alibije. 

Lambesis a folyamatban lévő válás miatt akarta megöletni a feleségét. Meggan Lambesis ugyanis korlátozta volna a gyerekek láthatási jogát, turnéra sem mehettek volna vele, valamint a jövedelmének 60 százalékára is igényt tartott. Az ítélet május 2-án várható. Ha a legrosszabb forgatókönyv válik valóra, akkor Lambesis akár kilenc évet is börtönben tölthet, és utána is csak pártfogó felügyelet mellett lehet szabadlábon négy évig.

Az As I Lay Dyingnak amúgy minden bizonnyal vége. A többi tag legalábbis már múlt időben beszél a népszerű metalcore csapatról, aminek az egyik fő különlegessége Lambesis keresztény szellemiségű szövegvilága volt. A frontember rengetegszer beszélt hitéről és arról, hogy minden szövegtémáját ezen keresztül közelíti meg. A csapat utolsó nagylemeze két éve jelent meg Awakened címmel, itt egy klip róla.

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
877FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló