Hirdetés

Bulizz együtt a Hollywood Undeaddel!

A nálunk is rendre telt ház előtt fellépő Hollywood Undead egy virtuális házibulival készül december 18-án. A The Hollywood Undead House Party-ról azt ígérik, hogy egy vad, korlátok nélküli globális party lesz, ahol az Undead slágerek mellett, új, soha nem hallott dalokat is játszanak a hamarosan érkező New Empire Vol.2-ről és várhatóan néhány különleges vendég is beugrik majd a buliba.

Hirdetés

Az esemény a Danny Wimmer Presents céggel karöltve valósul meg és különféle party tematikájú csomagokat is beszerezhetnek a rajongók az általános jegyektől kezdve, a különféle merch tárgyakon keresztül egészen a limitált számú virtuál meet & greet csomagokig. A csomagok ezen a linken (www.HollywoodUndeadLive.com) találhatók (az early bird jegyek 12.99 dollártól kezdődnek a november 30-i Cyber Monday-on).

Ha már a házibulikról van szó, Johnny 3 Tears így beszélt az estéről:

„Bár nem tudunk mindenkit összehozni egy helyszínre, hogy bulizhassunk, ugyanakkor szerettünk volna a második legjobb dolgot tenni és szervezni egy estét, amit soha nem fognak elfelejteni – ugyanakkor nem fognak emlékezni a következő napra”

A készülő házibuli hangulatáról sokat árulkodik a Hollywood Undead House Party kedvcsináló videója:

A kétrészes, februárban debütált New Empire második etapja december 4-én jelenik meg. A lemezen Matt Good producer dolgozott, a hamarosan érkező lemezről pedig már ismerhetjük a műfajokat összeolvasztó Idol-t, amelyben Tech N9ne vendégeskedik és a Heart of a Champion-t, amelyben Jacoby Shaddix (Papa Roach) és Spencer Charnas (Ice Nine Kills) is szerepel.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,850KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
747FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk