Hirdetés
Hirdetés

Bruce Springsteen ittasan vezetett, ezért a Jeep rájött, hogy nem vele kellene autót reklámozni

A Jeep jobbnak látta, ha törli a Youtube-ról azt a reklámját, amit a Superbowl alatt mutattak be Bruce Springsteen főszereplésével. Az ok, hogy kiderült, az énekest novemberben ittas vezetésen kapták New Jersey-ben.

Hirdetés

A rendőrség megerősítette az újságok értesülését arról, hogy az énekes ittas állapotban gondatlanul vezetett, hozzátéve, hogy Springsteen együttműködő volt a hatóságokkal.

A Jeep reklámja volt az első, amit Springsteen valaha elvállalt a karrierje alatt. A Middle, azaz Közép címet viselő hirdetésnek egyébként ő és Ron Aniello írta a zenéjét is.

Helytelen lenne, ha egy olyan ügy részleteit kommentelnénk, amelyről csak olvastunk

– áll a Jeep szóvivőjének nyilatkozatában, ugyanakkor a közlemény szerint helyes döntésnek tartják, hogy addig ne legyen elérhető a reklám, amíg a vizsgálat le nem zárul. A szóvivő szerint bár a reklám üzenete a közösség erejéről és az egységről relevánsabb, mint valaha, ugyanakkor az az üzenet is legalább ennyire fontos, hogy az ittas vezetés sosem megbocsátható.

A kétperces reklám egyébként tényleg fontos üzenetet közvetítene az amerikaiaknak, a reklám célja lenne, hogy az ország megosztottságán változtasson. A videóban Springsteen meglátogat egy templomot, ami az ország középpontján áll, és azon elmélkedik, mi teszi az embereket amerikaiakká, és mi adhat reményt. Az más kérdés, hogy kicsit olyan az egész végkicsengése, mintha egy Jeep vásárlása dobna az ügyön, de hát mégiscsak el kell adni valamit egy reklámban.

A reklám még itt elérhető volt a cikkünk írásakor, és Springsteen Instagramján is meg lehet nézni.

 

Bruce Springsteen slágerét több mint 30 éve értelmezik félre a politikusok

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,981KedvelőTetszik
3,058KövetőKövetés
3,800FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók