Hirdetés
Hirdetés

Brotherhood újrakalibrálva – Premieren a Savages Y Suefo új remixalbuma

A Savages Y Suefo duó két nagylemezt készített eddig eklektikus, sokféle műfajt (bluest, jazzt, hip hopot, reggaet, funkot, downtempót) szintézisbe hozó elektronikus tánczenéjéből. A kettő egyébként nem is annyira zeneileg, mint inkább produceri/zeneszerzési hozzáállásában hasonlítható össze. A második (Brotherhood, 2018) megjelenésekor a hazai termés egyik legjobbja volt, de nemzetközi szinten is bátran odatehető a topba. Többek közt ezt írtuk róla a megjelenésekor: „(…) sok csapást kiismertek az évtizedek alatt, mondhatni nincs olyan modern popzenei terület, amit be ne jártak volna. Erre az új albumra kicsinosítottak egy sokszínű hangzásteret, ahová a legkülönbözőbb énekes- és muzsikusbarátot invitálták meg egy-egy otthonos körre, majd ebből összerakták az utóbbi idők egyik legjobb nagylemezét.” Az egész cikk itt olvasható.

Már tavaly készült néhány remix a számokhoz, elsőként a görög Blend Mishkin dubosította az „All My Life Is In This Bag”-et, majd a „Revolution!” kapott egy bulis funk átiratot egy régi baráttól, Vono Boxtól. A dolgok ezután vettek furcsa fordulatot, mivel úgy alakult, hogy korábbi csereremixek vagy közös fellépés kapcsán több görög producer is képbe került (Supersan, mCurtis, Mister T). Így már adta magát az ötlet, hogy a „Brotherhood” remixlemeze legyen egy tabló Savages és Suefo kedvenc görög producereiről is. Az Agogo Records-os kiadótárs RSN, és a fiúk saját kiadójához, a Mana Mana Recordshoz szerződött smallFall remixeivel lett teljes a kép. Az ötlet bevált, érdekes, az eredeti számokat szépen továbbgondoló átiratok születtek.

Hirdetés

A görög kontingens kiegészült még egy intróval, két önremixszel és egy 2018-as élő felvétellel, valamint egy, még az első album idejéből származó kiadatlan remixszel (ez utóbbi csak a Soundcloud oldalukról érhető el). Az egész új albumot meghallgatva pedig kijelenthetjük: érdemes volt megcsinálni és kiadni, a producerek felettébb ráéreztek az alapanyagokra, ihletett és élvezetes új dalok készültek.

A Brotherhood The Greek Connection című album itt meghallgatható:

A Soundcloudra került bónuszdal:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,011KedvelőTetszik
3,065KövetőKövetés
4,320FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók