Bradley Cooper az iraki céllövöldében – Streamszínház, avagy filmajánló a hétvégére

Clint Eastwood újfent meglobogtatja az amerikai zászlót, a megboldogult öregasszony pedig csirkefarhát helyett vérre pályázik.

Amerikai mesterlövész (American Sniper – 2014 / háborús/dráma)

Chris Kyle az a fajta tengerészgyalogos, akiről a leggenyább redneck kiképzőőrmester is így vélekedik: „Krisztusra mondom, ez a kölyök a bolha farkáról lelőné a pattanást.” Iraki bevetése során mintegy 150 fontos célpont karrierjét törte keresztbe, amiért joggal szolgált rá a Legenda becenévre. (Ugyanakkor az ellenség a sokkal menőbb Ördög néven emlegette.) Tragikusan ironikus, hogy végül… de nem lőjük le a poént. (HBO GO)

Lla Lorona – A gyászoló asszony átka (Lla Lorona – 2019 / horror)

A fekete lepelben kísértő néhai öregasszonyokat kivétel nélkül valami súlyos trauma gyötri: anno férjük puskavégre kapta őket, mert már nem bírta idegekkel a Kívánságkosarat, netán felkötötték magukat, miután egy hoaxból értesültek Leblanc Győző állítólagos halálhíréről. Az egykori guatemalai családanya sérelme, hogy családjával együtt megölték egy katonai rajtaütés során, a népirtást levezénylő tábornokot pedig 30 évvel később felmentik. (HBO GO)

Sáskaraj (The Swarm – 2021 / sci-fi/horror)

Mivel csótányokból, poloskákból és egyéb, pazar marketinggel bíró rovarokból mégiscsak túlkínálat van, egy egyedülálló anya egy speciális sáskafaj szaporítása mellett teszi le a voksát. Az ominózus dögök ugyanis akkora fehérjetartalommal rendelkeznek, hogy a siófoki Petőfi sétányt egész nyáron át lehetne ellátni velük. Szépséghibájuk, hogy a zöldövezetnél csak a vért szeretik jobban. (Netfilx)

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,333KedvelőTetszik
2,909KövetőKövetés
1,090FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés