Hirdetés

Boy George bárkinek megmondja, hogy merre van az arra

Egy hónapig Boy George irányíthatja az életét vagy legalábbis az útvonalát azoknak, akik a Waze útvonaltervezőre bízzák magukat, és ott kiválasztják Boy George hangját.

A Pride hónapra célzott együttműködéshez tartozik egy lejátszási lista is, amiben Boy George dalai mellé olyanok kerültek, amelyek az elfogadásról, szerelemről és szabadságról szólnak, és nem mellékesen ezt is Boy George válogatta össze, de nem csak autókázás közben hallgatható.


Boy George előhívásához egyszerűen csak rá kell keresni a Waze applikációban arra, hogy “Drive with Boy George”, és ki is lehet választani a hangját, hogy aztán induláskor például azzal fogadja a felhasználót, hogy

Nincs jobb idő, mint most, hogy az legyél, aki vagy. És ahhoz sincs jobb idő, hogy bekapcsold a biztonsági övet. Most pedig indulhatunk.

Boy George, aki saját bevallása szerint egyébként hatalmas hisztikirálynő volt egykoron, a hónap végéig ad útbaigazítást, és júniusban meg lehet változtatni az autót a térképen jelző kis ikont is “Car-ma Chameleon” vagy Goldsmobile típusra, arany színnel.

Én voltam a legnagyobb hisztikirálynő – Boy George-interjú

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

KOMMENT

37,330KedvelőTetszik
2,907KövetőKövetés
1,090FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk