Hirdetés

Boundaries – Premieren a Perfect Pill új videója

A budapesti Perfect Pill a legutóbb – 2020-ban – megjelent Fear of Missing Out című EP-je lezárását követően egy sor új dalt írt, amelyek végül egy nagylemezben csúcsosodtak ki. A White Noise címmel megjelenő új lemezről már tavaly ősszel bemutatták a Wrong Side of Me című dalt, illetve a lemez első klipes számaként decemberben érkezett meg Halo is.

Az új lemez igen sokféle hangulatvilágban mozog, így míg a Halo a lemez sötétebb, disszonánsabb oldalát mutatta meg, a most premierezett Boundaries már a felszabadulás és az elengedés felé viszi a hallgatókat.

“A dal alaptémájának születésekor egy vadnyugat-szimulátor videójátékkal játszottam éjszakákon át, aminek a zenéje és a hangulata nagyon beszippantott. Ekkor dőlt el az is, hogy mindenképpen szeretném, ha a dalban egy bendzsó is megszólalhatna. Mivel előtte soha nem játszottam ezen a hangszeren, Bodnár Péterrel (a lemez producerével) közösen találtuk ki a bendzsó témát néhány óra alatt – a kölcsönhangszerért pedig hatalmas köszönet a Magidom zenekarnak”

– mondta Szenkovits Arshak, a zenekar gitárosa

A klipet a zenekar még tavaly ősszel forgatta, amelyet ismét P. Szabó Péter – a Mission és a Reverie c. dalokhoz korábban forgatott klipek alkotója – rendezett.

“A videóklip a szabadság iránti törekvés, valamint a megszokottól való menekülés érzését célozza meg elmesélni három történeten keresztül. Ez a három szál különböző életérzéseket mutat be, de hangulatban mégis nagyon hasonlóak. Saját határaink feszegetése, a napi rutin megszakítása egy magasztosabb cél elérése érdekében”

– mondta P. Szabó Péter, a klip rendezője

A klipben ezúttal nem csak a zenekar szerepel, hanem abban színészek – így például László Panna, Szilvási Judit, illetve Valázsik Péter – is közreműködtek, illetve további érdekessége, hogy egyes részleteiben – a Halo-hoz készített kliphez hasonlóan – super8-as nyersanyagra forgatott felvételek is láthatóak.

A Perfect Pill a White Noise című lemezét április 30-án mutatja be a Gödör Klubban az Urgent Serenity és a Zajnal társaságában.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk