Hirdetés

Boszorkányok vették fel a harcot a tálibokkal

Bár a jelenlegi helyzet Afganisztánban semmilyen okot nem ad a viccelődésre, de nagyon sokat elárul a világról az a tudósítás, miszerint boszorkányok szeretnék rendezni a helyzetet segélyadományok és varázslat kombinációjával, de első körben a trollokat kellene legyőzniük.

Boszorkányok online csoportja az internet segítségével szervezi a tálibok elleni küzdelmet. A kombináció pedig azért kell, mert a varázslás egyik alapvető rákfenéje, hogy ha nincs semmi kapcsolat a varázsló, vagyis boszorkány, és az ügy között, akkor nem igazán sikeres a dolog. Ezért aki igazán biztosra szeretne menni, az először utal egy kis segítséget egy afgánokat támogató szervezetnek, és akkor már meg is van a kapocs. Anyagilag nehezebb helyzetben élő boszorkányoknak pedig azért jó a csoportosulás, mert a tagok felajánlották, hogy az ő utalásaikra fókuszálva is használhatják a spirituális erőt, és állítólag ez is elég a sikerhez.

Források szerint eddig is tartottak attól a boszorkányok, hogy online támadás éri őket, de most mégis készek harcba szállni, és segíteni az afganisztáni lakosságon. A Discordon szerveződnek, és most már attól is tartanak, hogy a tálibok bosszút forralnak ellenük, és megpróbálják gyengíteni, eltéríteni vagy teljesen semlegesíteni a mágiájukat.

Vannak saját jelzéseik és rituáléik, amelyek semlegesíthetik a mieinket, legrosszabb esetben pedig kárt okozhatnak lelkünkben

– írta az egyik boszorkány a többieknek, és a félelmeik már csak azért is lehetnek többé-kevésbé valósak, mert a Redditten kezdték el szervezni a csoportot augusztus 17-én, ahol néhány óra alatt a trollok célpontjaivá váltak, és valóban többük lelkének is rosszul esett, így átköltöztek a Discordra, és próbálnak nem gondolni a szerintük egyértelműen neonáci trollokra, akik órák alatt szétspammelték a Redditen a szerveződésüket.

Ha nem tudsz megbirkózni egy csomó pincében lakó lúzerrel, nem hiszem, hogy alkalmas vagy egy tekintélyelvű szélsőséges csoport elleni harcra

– vallja az egyik boszorkány, és az új csoport egyik moderátora. A csoportban egyébként a világ minden tájáról gyűlnek a tenni vágyó boszorkányok. Az egyik, 55 éves, Angliában élő nő azt mondta, hogy édesanyjától és nagyanyjától tanulta a varázslást, és úgy gondolja, hogy ez az egy módszere van arra, hogy harcoljon a tálibokkal.

A csoport elutasítja azokat a vádakat, miszerint ők Allah ellen szeretnének harcolni, egyszerűen csak ötleteket vitatnak meg azzal kapcsolatban, hogyan lehet varázslattal támadni a tálib vezetést, és megvédeni a kiszolgáltatott helyzetbe került állampolgárokat. Ennek köszönhetően a Discordon két téma pörög most nagyon, az egyik a védelmező varázslatok fóruma, a másik az átkozó fórum.

A mágia használata a tálibok elleni küzdelemben ugyanolyan természetes egy boszorkány számára, mint a fegyverek használata a katonák számára

– mondta az egyik érintett, és kiderült, hogy bár Afganisztánban egyikük sem járt, sok boszorkány jutott el Egyiptomba, így úgy érzik, pontosan tudják, hogy milyen csodálatos az a hely, amit most a tálibok megtámadtak. Többségük az átkok helyett inkább a rászorulók segítésére és védelmére összpontosítja a spirituális energiáit, és úgy vannak vele, hogy ők legalább megpróbálnak tenni valamit.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,011KedvelőTetszik
3,068KövetőKövetés
4,580FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk