Hirdetés

Borsodi Fesztiválok Tehetségkutató – Közeleg a jelentkezési határidő vége

Pénteken, azaz október 31-én zárul a Borsodi Fesztiválok Tehetségkutató jelentkezési időszaka! Az idei rendezvény a tavalyinál is több lehetőséget kínál a magyar csapatok számára. Az egymillió forint összértékű tárgynyeremények mellett, médiafelületek és hazai illetve külföldi koncertlehetőségek is várnak a nyertesekre. A tehetségkutató célja, hogy segítsen a zenekaroknak jobban kiigazodni a magyar zenei életben, így lehetőséget kínál a kapcsolatépítésre is. A zsűri soraiban a zenészek mellett menedzserek, koncertszervezők és kiadók képviselői is helyet foglalnak majd.

Hirdetés

Az előválogatás során 39 zenekar kerül a döntőbe, egy csapat pedig a közönségszavazás győzteseként, vagyis a „Borsodi kedvencként“ jut a megmérkőző bandák közé.  Figyelem, erre csupán egy hét áll majd rendelkezésre, úgyhogy senki se felejtsen el kedvencére voksolni! A szavazás november 1-jén indul a www.tehetsegkutato.hu-n! Jelentkezni is itt lehet amúgy.

A versenyen nincs stílusbeli megkötés!

Az ingyenes regisztrációra szintén a honlapon van lehetőség. Az oldalt érdemes folyamatosan látogatni, mert a közönségszavazáson kívül sok fontos információ kerül fel a tehetségkutatóval kapcsolatban.

Borsodi Zenei Fesztiválok Tehetségkutató
Időpontok: 2008. november 23. (vasárnap), december 7. (vasárnap), december 14. (vasárnap), december 29. (hétfő)
Helyszín: A38 Hajó

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
805FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló